Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Світ » 2008 » Июль » 1 » 18:04:44

Андрей Ющенко сводил Лизу Ефросинину в кино. ФОТО

01.07.2008, 18:04:44 26346 0
Андрей Ющенко сводил Лизу Ефросинину в кино. ФОТО

Не встигли всі обговорити форми нової пасії сина президента Лізи Єфросиніної, як в Інтернеті з'явилася нова серія цікавих фото парочки закоханих.

Минулої п'ятниці Андрій Ющенко влаштував своїй коханій культурно-романтичну програму - зводив у кіно. Вибір Андрія впав на американський бойовик-триллер-фантастику "Особо опасен".  

Саме на виході з кінотеатру "Україна" фотографи "застукали" Андрія Ющенка і Лізу.

Як каже Валід Арфуш, який став свідком цього інциденту, усамітнення парочки порушувала охорона сина президента

"Під час демонстрації анонсів картин, сидячи в 11 ряду ліворуч від входу, я побачив чоловіка, по якому одразу було видно, що він охоронець. Він встав біля стіни поруч з моїм місцем. Далі прийшов його колега, який розташувався в районі 18 або 19 ряду. Потім у залі з'явилися Андрій і Ліза, поруч з якими знову було кілька охоронців", - розповів він "Сегодня".

"Син президента поправив костюм і, тримаючи свою подружку за руку, пройшов з нею на свої місця. Охоронці під час демонстрації фільму постійно ходили туди-сюди. Одного разу навіть принесли парочці воду", - каже Арфуш.


 Андрій Ющенко з Лізою виходять з кінотеатру
 

Андрій і Ліза просуваються до машини 

Вдалося журналістам і дещо дізнатися про минуле молодшої сестри Єфросиніної. Як розповів "Сегодня" один із приятелів Лізи, до Андрія Ющенка у дівчини був хлопець на ім'я Роман, одеський бізнесмен.

"Вони зустрічалися 3 роки. Роман балував Єфросініну - возив на дорогі курорти - Монте-Карло і Куршавель, міг завести в "Луі Віттон" і купити все, на що вона вказала", - каже друг дівчини.

Ліза любить дорогі бренди. Наприклад, сумочки від "Hermes"

 Колишній хлопець подарував Лізі БМВ останньої моделі?

За його словами, колишній хлопець Лізи зовсім не шкодував на неї грошей зі свого гаманця. Так, одним з найбільших подарунків Лізі нібито був БМВ останньої моделі.

"Її сестра Маша була навіть цим трохи здивована - мовляв, сестра така молода, а її так вже балують", - розповів приятель Лізи.

Так це чи ні, але тепер Ліза потрапила у не менш надійні руки. Цікаво, чи будуть вони такими ж щедрими...

Фото з сайту "Сегодня", надані журналом "Папарацці"



ФОТО новой девушки Андрея Ющенко в купальнике

Недавно СМИ облетела новость - сын президента Андрей Ющенко больше не встречается со скандально известной Анной Павлович, с которой он был на протяжении последних трех лет, пишет ТаблоID. Страстную брюнетку Аню сын Ющенко променял на сексапильную шатенку Лизу. Но если Павлович широко известна в узком круге, то Лиза имеет все шансы стать публичной дивой. Дело в том, что новая девушка Андрея Ющенко - младшая сестра известной ведущей Маши Ефросининой.








Лиза слева


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: