Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2008 » Июль » 8 » 14:58:58

Дмитро Ставнійчук: житомирські бютівці використовують студентів і школярів

08.07.2008, 14:58:58 4852 0
Дмитро Ставнійчук: житомирські бютівці використовують студентів і школярів

®
Народний депутат України шостого скликання, 133 номер у виборчому списку БЮТ до Верховної Ради, Олег Черпіцький у чергове доводить свою політичну бездіяльність на Житомирщині. Про це повідомляє голова Житомирського громадського об’єднання «За чистий інформаційний простір» Дмитро Ставнійчук.

— Розуміючи, що хоч якось треба про себе заявляти у засобах масової інформації у Житомирі, Черпіцький і далі продовжує використовувати дешевий піар. Але вже не на дітях-сиротах.

Тепер нардеп «підвищив клас» і взявся за студентів і школярів. Нещодавно у ЗМІ прес-служба міського БЮТу поширила інформацію із назвою «Народний депутат Олег Черпіцький відкрив двері до парламенту житомирським студентам», — наводить приклади Дмитро Ставнійчук.

Для підняття свого політичного рейтингу народний депутат обрав єдиний шлях для піару у ЗМІ — використовувати соціально незахищені шари населення. На відміну від свого колеги по фракції, житомирський нардеп-бютівець Сергій Пашинський завжди фахово коментує у пресі соціальні проблеми та питання економічного розвитку Житомирщини.

— Прикро, що депутатська діяльність деяких народних обранців зводиться до популізму та засмічування інформаційного простору, — каже Ставнійчук.

Об’єднання «За чистий інформаційний простір» було створене навесні 2007 року. Воно згуртувало житомирських журналістів та представників громадських організацій, які виступають проти використання політичними силами та їх окремими представниками засобів масових комунікацій (мобільні телефони, Інтернет, преса, радіо, телебачення) для маніпуляцій свідомістю громадян. Наразі «ЗаЧІП» продовжує і нині відстежувати конкретні випадки таких маніпуляцій.

Прес-відділ Житомирського громадського об’єднання
«За чистий інформаційний простір»

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: