Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2008 » Июль » 21 » 12:01:14

Милиция задержала молодую маму за распространение наркотиков в Житомире

21.07.2008, 12:01:14 3697 0
Милиция задержала молодую маму за распространение наркотиков в Житомире

Цей день у 28-річної Оксани (ім’я змінено) розпочався, як багато інших йому подібних, із запитання, де взяти гроші? Перебіг думок про необхідність введення чергової дози наркотику перебив плач дитини. 8-місячне маля прокинулося й вимагало уваги.

Молода жінка, уже неодноразово потрапляла у поле зору працівників міліції. Вона, як і її чоловік, давно стала на криву стежину. Відсидівши за зберігання та збут наркотичних засобів, Оксана знову взялася за старе. Друга „ходка на зону” також мало що змінили у світосприйнятті дівчини. Наркотичний омут все сильніше затягував, вимагав все більших грошей для зростаючої дози. 12 „кубиків” - 600 гривень... щодня.

Частково проблему допомагав вирішувати чоловік, працювати, звичайно, він не збирався. Нещодавно його діяльність суд оцінив у 5 років позбавлення волі.

Оксана ж зайнялась, чи не єдиним, що вміла – збутом „ширки”. Гарним прикриттям для цього стала й дитина. Мама йшла на прогулянку, попередньо приховавши неподалік розфасовані по дозам шприци. Клієнти знаходились швидко. Платили гроші, після чого дівчина повідомляла, де взяти наркотик.

Цього разу, отримавши 250 гривень за 3 „кубики”, вказала на кущі, а сама продовжила прогулянку. Проте закінчилась вона набагато раніше, ніж дівчина сподівалась.

Працівниками Корольовського РВ міліції встановлено факт збуту наркотичних засобів трьом особам. 28-річну реалізаторку небезпечного товару затримано. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

Напередодні правоохоронцями було проведено оперативну закупку ще в одного жителя обласного центру. 22-річний хлопець збував марихуану, під час огляду в нього виявлено гроші, отримані від реалізації, та наркотичні засоби.

Алла Ващенко, ВЗГ УМВС

Загалом же з початку року працівниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Корольовського РВ виявлено 68 фактів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, переважна більшість з них це зберігання та збут наркотичних засобів, затримано 62 особи за здійснення незаконних операцій з наркотиками.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: