Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2008 » Август » 1 » 16:43:19

Гостиницу "Житомир" оштрафовали на 2 000 гривен

01.08.2008, 16:43:19 3880 0
Гостиницу

Готельне господарство «Житомир» оштрафовано на 2 000 грн. за поданння в неповному обсязі інформації на запит голови відділення Антимонопольного комітету України в Житомирський області

Як повідомили «Бізнес Житомиру» в прес-службі АМКУ, житомирське відділення проводило дослідження конкурентного середовища ринку послуг з хімічної чистки виробів в межах м. Житомира для визначення часток суб’єктів господарювання, що діють на цьому ринку і запропоновано було готелю у десятиденний термін з дня отримання запиту надати на адресу відділення відповідну інформацію.

При цьому керівництво готелю було попереджене про те, що вимоги голови територіального відділення Комітету щодо надання інформації є обов’язковими для виконання у визначені ним строки.

Крім того, керівництво підприємства було попереджено про те, що неподання інформації, подання інформації в неповному обсязі або подання недостовірної інформації тягне за собою відповідальність, передбачену статтями 50 та 52 Закону України “Про захист економічної конкуренції”.

Але підприємство проігнорувало запит голови відділення і не подало відповідь у повному обсязі.

З метою визначення обсягів реалізації послуг з хімічної чистки виробів працівники відділення змушені були вийти на  позапланову перевірку додержання законодавства про захист економічної конкуренції підприємством, в ході якої було здійснено підрахунок виручки від реалізації цих послуг згідно наданих підприємством квитанцій.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: