Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2008 » Август » 6 » 17:51:51

В Житомирской области на мосту провалилась молодая девушка. ФОТО

06.08.2008, 17:51:51 5026 0
В Житомирской области на мосту провалилась молодая девушка. ФОТО

Юлія, жителька міста Бердичева (Житомирська область), пішохідним мостом через річку проходить із острахом. Три тижні тому, вночі, вона провалилася тут у дірку. Жінка поспішала до аптеки за ліками для маленької дитини.

Постраждала звернулася до служби 005, диспетчер якої повідомила про пошкодження в управління житлово-комунального господарства. Та дірку шириною до півметра та довжиною майже в метр ще й досі не залатали. А на мосту частенько бавляться діти. До того ж покриття руйнується в інших місцях.

Юлія, постраждала: "Тут нічого не освітлюється. Я потрапила у дірку по груди, зачепилася. Нікого не було, я трошки там просиділа, потім йшла людина, яка мене побачила і дістала звідти. Я не могла на ногу зовсім стати. Потім заспокоїлася і поїхала до травмпункту. Мені там сказали, що у мене велике розтягнення ноги, дали мазі, і я поїхала додому. Там мене перебинтували. Півтора тижні, чи два, я не могла стати на ногу і кульгала. Синці залишилися на ногах - все було роздерто до крові", пише Вікторія Кучерява.

Пішохідний міст -аварійний і давно потребує заміни, розповіли в управлінні ЖКГ. Там пояснили, що небезпечні дірки мали ліквідувати працівники шляхоексплуатаційної дільниці, та ремонт не провели через зміну керівника. Поки сюжет готувався до ефіру, з управління зателефонували зі звісткою: пошкодження на мосту закрили щитом. Пообіцяли наступного дня усунути недоліки.




фото: телеканал ВИК

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: