Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2008 » Август » 15 » 10:41:12

Подросток попытался ограбить "Детский мир" в Житомирской области

15.08.2008, 10:41:12 3994 0
Подросток попытался ограбить

Спроба вкрасти вночі гроші з магазину «Дитячий світ» по вулиці Свердлова в Бердичеві (Житомирська область) була невдалою для неповнолітнього бердичівлянина. Його затримали працівники охоронної фірми. Коли спрацювала сигналізація, на місце події прибув наряд.

- Приблизно о другій ночі була перша тривога. Ми виїхали, перевірили: об’єкт був цілий, непошкоджений. Було все нормально. Наряд постояв там, все перевірив і поїхав звідти. За годину приходить друга тривога: спрацювала сигналізація – датчик розбиття скла, датчик руху. Наряду була підстава вважити, що хтось усередині є. Після цього блокували об’єкт, викликали на допомогу міліцію. Самі поїхали, щоб відкрити магазин, подивитися: що там, - розповідає Олександр Глухенький, директор охоронної фірми.

Охоронники розповіли, що отримують по 2-3 сигнали тривоги щотижня.

Цього разу 17-річний порушник розбив вікно у відділі побутової техніки магазину і таким чином потрапив усередину. Поживитися там він не встиг.

 - Магазин великий, досить великий – було трохи важко знайти його там. Багато підсобних приміщень, коробок різних. Мало-помалу змогли вирахувати, - заявив Олександр Глухенький.

Хлопець заховався під прилавком, де охоронники знайшли його за 10 хвилин. Неповнолітнього доставили до Бердичівського відділу внутрішніх справ.

Андрій Зозік, начальник кримінальної міліції у справах дітей Бердичівського МВ УМВС повідомив, що на даний час ведеться перевірка події. Будуть визначати ступінь вини вказаної особи, яку затримали. Хлопець раніше вже був притягнутий до відповідальності. На даний час перебуває на обліку міліції у справах неповнолітніх. Восени 2007 року був звільнений із місць позбавлення волі.

За статистикою, за сім місяців неповнолітніми у місті скоєно 42 злочини, що на 4 більше, ніж минулого року, пише Вікторія Кучерява, ТРК ВІК (Бердичів).

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: