Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2008 » Сентябрь » 5 » 13:58:28

В парке им.Гагарина в Житомире состоится первенство по шахматам

05.09.2008, 13:58:28 4981 0
В парке им.Гагарина в Житомире состоится первенство по шахматам

В Житомире состоится открытое первенство города по шахматам и шашкам, по швейцарской системе. Об этом «Журналу Житомира» сообщили в управлении по делам семьи, молодежи и спорта Житомирского горсовета.

Соревнования пройдут с 10 по 14 сентября 2008 года в шахматном павильоне городского парка культуры и отдыха им. Ю.Гагарина.

Победители и призеры соревнований, в каждом из трех турниров награждаются дипломами и медалями управления по делам семьи, молодежи, и спорта, а также ценными призами.

Участники, которые покажут лучшие результаты среди юношей (до 16 лет), женщин и ветеранов (60 лет и старше), награждаются грамотами и ценными призами.

Заявки на участие в соревнованиях подаются в управление по делам семьи, молодежи и спорта городского совета по адресу: г. Житомир, .майдан С.П. Королева 7, каб.18, тел.47-09-49

ПОЛОЖЕННЯ
ПРО ПРОВЕДЕННЯ ВІДКРИТОЇ ПЕРШОСТІ З ШАХІВ,
ПРИСВЯЧЕНОЇ ДНЮ МІСТА І ДНЮ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ 2008 року

1. МЕТА ТА ЗАВДАННЯ
Популяризація та подальший розвиток шахів у місті. Продовження кращих традицій Житомирської шахової школи. Пропаганда здорового способу життя.
Зміцнення дружніх зв'язків з шахістами інших регіонів Полісся. Визначення переможців та призерів змагань.

2. КЕРІВНИЦТВО ПРОВЕДЕННЯМ ЗМАГАНЬ
Загальне керівництво проведенням змагань здійснюється управлінням у справах сім»ї, молоді та спорту Житомирської міської ради. Безпосереднє проведення змагань покладається на головну суддівську колегію

З.МІСЦЕ ТА ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ
Змагання проводяться з 10 по 14 вересня 2008 року у шаховому павільйоні міського парку культури і відпочинку ім.Ю.Гагаріна.

4. УЧАСНИКИ ЗМАГАНЬ
У змаганнях мають право виступати всі бажаючі мешканці та гості м.Житомира , які мають спортивний розряд не нижче другого, своєчасно оформили заявкову документацію та мають дозвіл лікаря.

5. УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ
Змагання з шахів та шашок проводяться за швейцарською системою послідовно у трьох турнірах: 1 .Швидкі шахи - 5 турів; контроль часу - 20 хв. кожному гравцю на партію; 2.Класичні шахи - 3 тури; контроль часу - 1 год., 5 хв. кожному гравцю на партію; 3.Блискавичні шахи - 7 турів; контроль часу - 5 хв. кожному гравцю на партію.
Підсумкові місця учасників визначаються за сумою очок, набраних у трьох турнірах. В разі рівності очок у двох і більше учасників застосовуються додаткові підрахунки: коефіцієнт Бухгольця; коефіцієнт прогресу; особиста зустріч; більша кількість перемог.

6. НАГОРОДЖЕННЯ
Переможці та призери змагань, у кожному з трьох турнірів нагороджуються дипломами та медалями управління у справах сім"ї, молоді, та спорту Житомирської міської ради, а також цінними призами.
Учасники, які покажуть кращі результати серед юнаків (до 16 років), жінок і ветеранів (60 років і старші), нагороджуються грамотами і цінними призами.

7. ФІНАНСОВІ ВИТРАТИ.
Управління у справах сім"ї, молоді та спорту міської ради несе витрати на оплату харчування головної суддівської колегії, забезпечення канцтоварами, медичне обслуговування, нагородження переможців та призерів змагань.

8. ЗАЯВКИ.
Заявки на участь у змаганнях подаються в управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради за адресою: м. Житомир, .майдан С.П. Корольова 7, каб.18, тел.47-09-49

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: