Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2008 » Ноябрь » 28 » 11:57:47

В Житомирской области распущен исполком Малинского горсовета

28.11.2008, 11:57:47 4353 0
В Житомирской области распущен исполком Малинского горсовета

На сесії Малинської міської ради у вівторок депутати прийняли рішення, котре відкрило малинській громаді прямий і широкий шлях до щасливого життя.

Почалося все з розгляду звичайного, здавалось би, питання порядку денного — затвердження прийнятих у міжсесійний період рішень виконкому.

Вияснилось, що виконком наприймав чимало такого, що мало в’яжеться не те що з турботою про малинчан, а навіть зі здоровим глуздом.

Далі відбулися події, які були просто-напросто вирізані з офіційного звіту про сесію, продемонстрованого телестудією «Полісся», і ми подаємо перебіг ситуації за інформацією джерела «ММ» у депутатському корпусі.

Один з депутатів, взявши слово, запропонував за недоліки в роботі розпустити існуючий склад виконкому.

Питання було вирішено одностайно і миттєво. Так само оперативно депутати після коротенького перекуру затвердили новий склад виконкому, здатний, на їх думку, працювати більш відповідально і ефективно.

Ось так виглядав старий склад виконкому: С. Доля (колишній мер), О. Кудрицька (секретар міськради), О. Ювковецький, В. Буткевич, В. Гега, В. Шевченко (заступники міського голови), С. Сивко (керуюча справами міськвиконкому), Т. Борисенко (міськфінуправління), С. Бузенко (держлісгосп), Д. Дмитренко (підприємець), А. Костюченко (паперова фабрика), С. Недогарок (управління праці й соцзахисту), В. Власенко («Прожектор»), Н. Коваль (педагог).

А так виглядає новий: О. Кудрицька, О. Ювковецький, В. Буткевич, В. Гега, В. Шевченко, С. Сивко, Т. Борисенко, С. Бузенко, Д. Дмитренко, Л. Авраменко, О. Андрійцев, Г. Ободзинський (всі — депутати облради), А. Єнько (спілка підприємців).


Формальна логіка підказує нам, що у всіх прорахунках виконкому винні ті, кого тепер позбавили честі бути членами доленосного органу! Це вони довели Малин до ручки! Ганьба їм і осуд!

А от ті, хто залишився у складі виконкому — товариші надійні і малинській громаді тілом та душею віддані. Їм просто заважали нормально працювати...

Коротше кажучи, рішення наші народні обранці прийняли правильне. Але, на мій, погляд, половинчате.

Треба було б: а) вищепоіменованих громадян, котрі не виправдали довіри, показово розстріляти в центрі міста біля пам’ятника члену виконкому III Інтернаціоналу товаришу Леніну і б) тим, кого довірою наділили ще раз, присвоїти звання «Почесний член виконкому» з правом носіння службового крісла.
На знімках: О.Кудрицька веде сесію; В. Буткевич розвиває тему «скільки там тієї зими!»; депутати, як завжди, голосують одностайно.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: