Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2008 » Декабрь » 8 » 10:16:52

24-летний безработный ограбил на улице в Житомире пенсионерку

08.12.2008, 10:16:52 3531 0
24-летний безработный ограбил на улице в Житомире пенсионерку

Вчора, 7 грудня до Корольовського райвідділу міліції звернулась пенсіонерка, жителька міста Житомира, із заявою про пограбування. Про це «Журналу Житомира» повідомили в прес-службі УМВС України в Житомирський області.

Постраждала жінка повідомила про те, що цієї ж ночі, о пів на першу годину, в Житомирі по вулиці Гагаріна її пограбував невідомий, відкрито відібравши посвідчення учасника чорнобильської катастрофи, гаманець, в якому знаходилось 250 гривень, та інші речі. Сума збитку становить понад 400 гривень.

Оперативниками карного розшуку встановлено, що злочин скоїв 24-річний непрацюючий житомирянин, якого затримано. Викрадене вилучено.
Шановні громадяни, не забувайте подбати про власну безпеку. Повертаючись додому увечері, обирайте освітлені маршрути руху, у разі потреби заздалегідь домовтесь, щоб вас зустрічали рідні.


16 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в області упродовж минулих вихідних, 13 з них працівниками міліції вже розкрито, а саме: вбивство, незаконне заволодіння транспортним засобом, 2 хуліганства, 2 грабежі, 2 крадіжки чужого майна, 3 факти вилучення зброї і боєприпасів та інші протиправні діяння.

17 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: