Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2009 » Январь » 19 » 10:00:06

Житомирского предпринимателя осудят за неуплату налогов

19.01.2009, 10:00:06 4386 0
Житомирского предпринимателя осудят за неуплату налогов

Як повідомили «Бізнес Житомиру» у прес-службі ДПА України, слідчим відділом податкової міліції ДПА у Житомирській області закінчено досудове слідство та направлено до суду кримінальну справу з обвинувачення одного із приватних підприємців м. Житомира за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 212 Кримінального кодексу України.

У ході досудового слідства встановлено, що обвинувачений, здійснюючи підприємницьку діяльність із надання послуг та реалізації товарів, впродовж 2006 – 2008 років не зафіксував факти здійснення господарських операцій, проігнорував ведення бухгалтерського та податкового обліку, у вказаному періоді свідомо не здійснював обчислення і відображення у звітності сум ПДВ та умисно вніс у декларацію про податок на додану вартість неправдиві відомості про результати господарської діяльності.

У результаті зазначених дій правопорушник приховав об’єкт оподаткування та умисно ухилився від сплати податків на загальну суму 1 млн. 682 тис. гривень.

Завдяки заходам, вжитим у ході слідства, завдані державі збитки повністю відшкодовано. Справу призначено до судового розгляду.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: