Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2009 » Август » 16 » 14:30:22

Житомирський шоу-театр «КЛЕМ» знову переміг на Міжнародному фестивалі

16.08.2009, 14:30:22 7933 0
Житомирський шоу-театр «КЛЕМ» знову переміг на Міжнародному фестивалі

Народний художній колектив шоу-театр «КЛЕМ» став лауреатом 1 премії на Міжнародному фестивалі естрадного мистецтва «Зоряний Крим», що проходив у м. Ялта з 30 червня по 10 липня 2009 року.

Близько 50 колективів з різних країн (Україна, Росія, Білорусь, Молдова, Узбекистан, Польща, Корея та ін.) змагалися в трьох номінаціях : вокал, хореографія та оригінальний жанр.

Житомирський «КЛЕМ» привіз 1 місце в оригінальному жанрі.

В складі компетентного журі відомі діячі культури та мистецтв, народні та заслужені артисти України, Росії та Узбекистану. Цьогоріч наших артистів оцінював також і режисер Московського Кремльовського Палацу.

КЛЕМ привіз на фестиваль 3 номери:

«Євробачення-по українськи», де майстерно та з гумором зобразили переможців Євробачення останніх років, в тому числі і Олександра Рибака /переможець Евробачення 2009 з Норвегії/.

КЛЕМівська «Казка про золоту рибку на новий лад» не залишила байдужим жодного глядача в залі. Яскраві костюми, дотепний гумор та чудовий хепіенд «Казки» змусив глядачів разом з акторами співпереживати з головними героями мінімюзиклу.

І наостанок шоу-театр шокував своїм номером «ТИГРИ», під час якого глядачі повірили, що перед ними справжня арена цирку, справжні тигри, та справжній вусатий дресирувальник.

На Гала концерті Диплом Переможця та пам’ятні подарунки вихованцям КЛЕМу вручив Президент фестивалю Віктор Стримовський. Після виступу Житомирські артисти, окрилені твердою перемогою, з задоволенням роздавали інтерв’ю та фотографувалися зі своїми новими прихильниками.

Сонце, море, чудовий відпочинок у Ялті, а також аквапарк і подорож канатною дорогою додали вихованцям КЛЕМу нових вражень та позитивних емоцій.

Керівники шоу-театру «КЛЕМ» - Ігор Суржан, Олександр Нечаєв та всі вихованці колективу висловлюють щиру подяку людям, які допомогли взяти участь у фестивалі, а саме Голові Облдержадміністрації - ЮРІЮ ЗАБЕЛІ та міському голові ВІРІ ШЕЛУДЧЕНКО.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: