Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2012 » Апрель » 26 » 13:59:17

В Житомирі відкрито італійський взуттєвий магазин Casa Fidanza. ФОТО

26.04.2012, 11:32:48 10468 0
В Житомирі відкрито італійський взуттєвий магазин Casa Fidanza. ФОТО

®
21 квітня у Житомирі відбулося відкриття італійського взуттєвого магазину Casa Fidanza.

У магазині представлене жіноче, чоловіче взуття та аксесуари італійського та вітчизняного виробництва. У CasaFidanza панує затишна домашня атмосфера. Завітавши у цей бутік, кожен покупець може розташуватися на зручному дивані, насолодитися келихом чудового італійського вина чи випити чашку запашної кави.

Творці магазинів CasaFidanza спиралися на італійський досвід і стиль в індустрії взуття. «Casa» – у перекладі з італійської «дім», «Fidanza» – ім'я засновника та власника таких італійських торгових марок як: Inblu, Anna Fidanza, Lory Garda, Ginio Varese.

«Вкладаючи у відкриття кожного магазину частинку своєї душі, у нас виходить створювати унікальну атмосферу неповторного домашнього затишку, який зачарує Вас з перших секунд. У магазинах CasaFidanza Ви зможете придбати взуття найвищої якості і аксесуари ексклюзивних торгових марок, а також дізнатися про останні тенденції сучасної моди, – у цьому Вам завжди радий допомогти наш кваліфікований і доброзичливий персонал. Поки що CasaFidanza у Житомирі – наш перший український магазин, надалі ми плануємо створити мережу бутіків по всій Європі», – повідомляє генеральний директор Фабіо Регоза.

Завітайте до магазину, що розташований на вул. Михайлівській 14, і Ви опинитеся у маленькій Італії, зможете відпочити від буденної метушні та придбати якісне та стильне взуття. Також на Вас чекають знижки та приємні подарунки.

















Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: