Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2013 » Июнь » 3 » 14:36:15

«Киевстар» рассказал детям основные правила «Безопасного Интернета»

03.06.2013, 14:36:15 4023 8
«Киевстар» рассказал детям основные правила «Безопасного Интернета»

®
До Дня захисту дітей «Київстар» організував у Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького у м. Вінниця «Королівство Безпечного Інтернету», де діти в рамках ігрового міні-квесту навчилися основним правилам онлайн-безпеки.

Цього року сімейний мобільний оператор долучився до загальноміського дитячого свята Мильних бульбашок у Центральному парку культури і відпочинку та розгорнув наметове містечко «Королівства Безпечного Інтернету». Дітки із задоволенням брали участь у пізнавальному міні-квесті та фотографувалися на згадку. Самі активні та кмітливі отримали в якості призу спеціально розроблену настільну гру з головними законами «Королівства Безпечного Інтернету».

Наталія ДАДІВЄРІНА, менеджер зі зв’язків з громадськістю Київської філії «Київстар»: «Київстар» прагне зробити Інтернет якісним і безпечним. Щоб заохотити ще більшу кількість батьків поговорити зі своїми дітьми про безпечне поводження в мережі та встановити безкоштовний сервіс для захисту від онлайн-загроз, «Київстар» системно реалізує соціальну програму «Безпека дітей в Інтернет». Саме тому ми сьогодні тут у Вінниці проводимо захід для родин і в ігровому форматі знайомимо їх з правилами онлайн-безпеки».

Навчання діток та батьків проводили волонтери-співробітники місцевого представництва «Київстар». У ігровій формі маленьких учасників знайомили із «5 головними законами Королівства Безпечного Інтернету».

Костянтин КОСТЮК, інженер відділу цивільних споруд Вінницького відділення, волонтер «Київстар»: «Ми в «Київстар» дуже відповідально ставимося до наших продуктів та послуг. Хочемо, щоб малеча чітко розуміла правила безпечної поведінки у Мережі. Спілкувались сьогодні з дітками із радістю. Це так приємно, коли ти можеш бути справді корисним і отримувати у відповідь щирі дитячі посмішки».

Загалом «Королівство Безпечного Інтернету» відвідали близько 200 маленьких вінничан. Веселі спогади та корисні знання отримали юні відвідувачі, а дорослим волонтери подарували спеціально розроблені посібники для батьків «Як навчити безпеці у віртуальному світі».

Компанія «Київстар» вже п'ятий рік поспіль піклується про захист дітей від онлайн-загроз та проводить акції по всій Україні в рамках програми «Безпека дітей в Інтернеті».

Дізнавайтеся більше, додаткові запитання надсилайте на [email protected]

Довідка про соціальну програму «Київстар» «Безпека дітей в інтернеті»:

Соціальну програму «Безпека дітей в інтернеті» спрямовано на формування культури безпечного використання інтернету. Ініціатива реалізується «Київстар» з 2009 року. В партнерстві з Інститутом психології ім. Г.С. Костюка НАПН України «Київстар» видав перший в Україні посібник для батьків «Діти в Інтернеті: як навчити безпеці у віртуальному світі» і створив «білий список» рекомендованих дитячих сайтів. На основі «білого списку» фахівцями компанії впроваджено унікальну на телеком-ринку України соціальну послугу «Батьківський контроль» для мобільного телефону. Співробітники-волонтери «Київстар» постійно проводять семінари з онлайн-безпеки для школярів, їх батьків і вчителів по всій країні. У квітні 2012 року «Київстар» провів першу всеукраїнську соціальну кампанію «Розкажіть дітям про безпеку в інтернеті». Заклик компанії не залишив байдужим кожного третього українця, кожен четвертий батько поговорив з дитиною про правила онлайн-безпеки. У листопаді 2012 року стартувала нова всеукраїнська соціальна кампанія «Київстар» «За безпеку дітей в інтернеті». «Батьківський контроль» - новий соціальний сервіс для захисту від онлайн-загроз інтернет-користувачів персональних комп'ютерів, розроблений у співпраці з «Майкрософт».

Довідка про об’єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.

До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ЗАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»). Об’єднана база клієнтів складає понад 27 млн осіб.«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку і мобільного інтернету. Мережа мобільного зв'язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Beeline-Україна» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».

Тэги: Жители, дом, Житомир, Ремонт, крыша

Схожі новини:


Комментариев: 8
melan
1 melan (melan)   • 16:46:12, 03.06.2013 [Материал]

Какая не назойливая реклама интернета от «Киевстар».
mighty
3 Сергей (mighty)   • 17:52:46, 03.06.2013 [Материал]

Любая акция любой коммерческой фирмы делается ради одного - ради рекламы :)
коррупционер
2 владимир (коррупционер)   • 17:40:11, 03.06.2013 [Материал]

про 40 гривен расскажите....народ воет от этой акции....
настоящее мошенничество....
сразу говорю...только меня лично эта авантюра затронет...сразу покидаю киевстар...со всем своим табором.
Andrey
5 Андрей (Andrey)   • 20:12:36, 03.06.2013 [Материал]

Хм ... разве Вас насильно:
- держат на тарифе с абонплатой?
- не дают возможность проверять свой счет?
- не пускают на контрактную форму обслуживания?
- не дают возможность сменить тариф?
Обратите внимание, пополнение до 40 грн необходимо:
- при нахождении с тарифом с ежедневной абоненткой платой (предоплаченой связи);
- при достижении "0" на счету;
- переход с этим балансом в новые сутки.
Только при стечении всех 3-х обстоятельств необходимо пополнять на 40 грн.
коррупционер
6 владимир (коррупционер)   • 20:16:00, 03.06.2013 [Материал]

на 5.
так мне и сказали когда я спросил а чего меня не шантажируют....
мне говорят будет ноль на счету будут вымогать....
а у меня принципиально никогда так нету...хоть рубчик но есть...
я как чувствал .
за комментарий спасибо...содержательный.
Andrey
7 Андрей (Andrey)   • 20:17:31, 03.06.2013 [Материал]

Если Ваш тариф без абонентской платы, то правило "40" не действует вовсе.
коррупционер
8 владимир (коррупционер)   • 20:30:54, 03.06.2013 [Материал]

на 7.
нет...с абонплатой у меня.
freddy
4 Fred (freddy)   • 19:52:21, 03.06.2013 [Материал]

"про 40 гривен расскажите....народ воет от этой акции...."

Точно, это развод на ровном месте.
Оголошення на ЖЖ інфо: