Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2013 » Сентябрь » 18 » 09:29:19

Завтра в Житомире пройдет сессия облсовета, на которой решат судьбу субвенции для ТТУ. СПИСОК ВОПРОСОВ

18.09.2013, 09:29:19 2973 0
Завтра в Житомире пройдет сессия облсовета, на которой решат судьбу субвенции для ТТУ. СПИСОК ВОПРОСОВ

Завтра, 19 сентября, начнет свою работу 16 сессия областного совета. Пленарное заседание сессии начнется в 10:00 в зале заседаний областного совета.

Под председательством главы Житомирского областного совета Иосифа Запаловского 16 сентября состоялось заседание президиума областного совета, на котором был обсужден и согласован перечень вопросов 16-й сессии.

По словам Запаловского особенно важным вопросом повестки дня, является обсуждение хода реформирования отрасли здравоохранения в области.

На заседании президиума областного совета рассмотрено и одобрено к рассмотрению на очередной 16 сессии областного совета более 60 вопросов.

Среди них - вопрос о внесении изменений в областной бюджет на 2013 год, о региональной комплексной программе развития дорожного движения и его безопасности по Житомирской области на 2013-2015 годы; об утверждении распоряжений председателя облгосадминистрации, о принятии в общую собственность территориальных громад сел, поселков, городов области имущественных комплексов; об эффективности использования земельных площадей, выделенных под карьеры; заключения контрактов с руководителями коммунальных учреждений областного совета и другие.

Как сообщал «Журнал Житомира» - также на этой сессии депутаты рассмотрят вопрос о ликвидации коммунальной столовой КП «Світанок» Житомирского облсовета и распоряжении распоряжение губернатора Житомирщины Сергея Рыжук о перераспределении 9,4 млн грн остатков субвенции из государственного бюджета, которые будут направлены исключительно на Житомирское ТТУ.

Запаловский своим распоряжением о созыве 16-й сессии постановил: "на сессию пригласить народных депутатов Украины, председателя, заместителей председателя, директоров департаментов, начальников управлений, отделов облгосадминистрации, председателей районных советов, городских голов, председателей райгосадминистраций, начальников отделов здравоохранения райгосадминистраций, горисполкомов, главных врачей центральных районных больниц, городских районных территориальных медицинских объединений, руководителей отдельных медицинских учреждений, руководителей областных объединений, организаций и учреждений, представители средств массовой информации."


Перелік питань для розгляду на
16 сесії обласної ради шостого скликання

Станом на 20.08.13

1. Про хід реформування галузі охорони здоров’я в області.
2. Про хід виконання обласної комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки
3. Інформація про стан законності в області, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності органів прокуратури Житомирської області у І півріччі 2013 року.
4. Про затвердження комплексної Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки по Житомирській області на 2013 – 2015 роки.
5. Про внесення змін до обласного бюджету на 2013 рік.
6. Про внесення змін до Програми розвитку агропромислового комплексу Житомирської області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 17.03.2011 №148.
7. Про внесення змін до Порядків використання коштів обласного бюджету за Програмою розвитку агропромислового комплексу Житомирської області на 2011-2015 роки.
8. Про Обласну програму пошуку і впорядкування поховань жертв війни та політичних репресій на 2013-2015 роки.
9. Про затвердження Правил користування маломірними (малими) суднами на водних об’єктах Житомирської області.
10. Про внесення змін до Регламенту роботи обласної ради.
11. Про затвердження «Бюджетного регламенту Житомирської обласної ради».
12. Питання комунальної власності:
1. Про призначення директора обласного комунального підприємства „Обласний учбово-курсовий комбінат житлово-комунального господарства” Житомирської обласної ради
2. Про переукладення контракту з Даценком П.Х.
3. Про внесення змін до контракту з директором Новоград-Волинського медичного коледжу Житомирської обласної ради.
4. Про внесення та затвердження змін до Статуту комунального вищого навчального закладу "Житомирський інститут медсестринства”.
5. Про внесення змін у додаток до рішення обласної ради від 17.05.11 № 195 «Про приватизацію об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
6. Про приватизацію нежитлової будівлі, телеательє за адресою: смт Попільня, Радянська, 15.
7. Про передачу одноповерхової будівлі за адресою: м. Житомир, вул. Червоного Хреста, 3.
8. Про передачу частини приміщення за адресою: м. Житомир, майдан Перемоги, 11.
9. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.
10. Про списання основних засобів із балансів установ та підприємства, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
11. Про списання медичного обладнання із балансів установ, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
12. Про зняття з контролю рішень обласної ради.
13. Про внесення змін у додаток до рішення обласної ради від 09.04.13 № 827 «Про встановлення орендної плати бюджетним установам.
14. Про надання дозволу на застосування коефіцієнта 0,7 до орендної плати.
15. Про внесення змін до рішення обласної ради від 20.12.12 № 783 «Про припинення Житомирського обласного педагогічного ліцею Житомирської обласної ради та створення комунального закладу «Житомирська загальноосвітня школа-інтернат І-Ш ступенів«Нова генерація» Житомирської обласної ради».
16. Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу Житомирського обласного педагогічного ліцею Житомирської обласної ради.
17. Про передачу майнового комплексу за адресою: м. Овруч, вул. Н.Репкіна, 8-а, у комунальну власність територіальної громади міста Овруча.
18. Про передачу незавершеного будівництва школи у комунальну власність територіальної громади села Райки Бердичівського району.
19. Про передачу газопроводу.
20. Про внесення змін у рішення обласної ради від 12.06.13 № 919 «Про управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області».
21. Про призначення начальника комунального підприємства „Коростенське міжміське бюро технічної інвентаризації” Житомирської обласної ради.
22. Про призначення начальника ”Малинського районного комунального підприємства технічної інвентаризації” Житомирської обласної ради.
23. Про передачу нежилого приміщення (склад) та асфальтованої ділянки за адресою: м. Малин, вул. Огієнка, 53, на баланс ”Малинського районного комунального підприємства технічної інвентаризації” Житомирської обласної ради.
24. Про встановлення орендної плати департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації.
25. Про зміну розміру орендної плати.
26. Про надання згоди ТОВ «Фаворит Девелопмент Компані» на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна за адресою: м. Житомир, пров.Оздоровчий, 7.
27. Про затвердження переліку закладів культури і мистецтв обласного значення.
28. Про створення, реорганізацію та припинення обласних комунальних закладів установ (закладів) у галузях освіти та охорони здоров’я.
29. Про надання дозволу обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського Житомирської обласної ради на виготовлення проекту землеустрою.
13. Про надання погоджень щодо отримання спеціальних дозволів на користування надрами:
Про внесення змін у рішення обласної ради VІ скликання від 17.05.2011 № 211 „Про перелік документів для надання погоджень щодо отримання спеціальних дозволів на користування надрами”.
Про надання погодження публічному акціонерному товариству «Мар’янівський склозавод» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами
Про надання погодження приватному акціонерному товариству «Пинязевицький кар’єр» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами
Про надання погодження публічному акціонерному товариству «Кварцсамоцвіти» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами
Про надання погодження товариству з обмеженою відповідальністю «Астрастоун» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами
Про надання погодження ТОВ СП „Нібулон” щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами.
Про надання погодження Державній службі геології та надр України щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами Олегівського родовища лабрадориту.
14. Про внесення змін до Положення про заохочувальну відзнаку Житомирської обласної ради «Подяка голови Житомирської обласної ради».
15. Про нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України Муляра В.І.
16. Про нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України Синицького С.М.
17. Про перейменування населеного пункту Бердичівського району.
18. Про звернення до Кабінету Міністрів України щодо вирішення питань соціально-економічного розвитку новоствореного селища Городок Радомишльського району Житомирської області.
19. Інформація про результати розгляду запитів, внесених депутатами обласної ради на п’ятнадцятій сесії обласної ради шостого скликання.

Тэги: вопросы, депутаты, Житомир, сессия облсовета

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: