Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2014 » Декабрь » 2 » 18:25:08

Олександр Вілкул: Всі, хто пішов у коаліцію мають єдину мету - зняти з себе відповідальність за порятунок країни

02.12.2014, 18:31:08 1347 0
Олександр Вілкул: Всі, хто пішов у коаліцію мають єдину мету - зняти з себе відповідальність за порятунок країни

- На сьогоднішній день ми маємо війну, що губить життя українців і руйнує життя мільйонів наших громадян, цілковиту невпевненість у завтрашньому дні, нуль реформ і бездонну боргову яму.



Опозиційний блок - єдина опозиційна сила, яка має намір всьому цьому протистояти і робити все, щоб врятувати країну. Тому що всі інші полізли всіма правдами і неправдами в коаліцію, як ми бачимо тепер - з однією єдиною метою - не взяти, а зняти з себе відповідальність, - сказав народний депутат, один з лідерів Опозиційного блоку Олександр Вілкул в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV.



За його словами, те, що Президент говорить про те, що треба залучати іноземців в Кабмін, говорить про три речі:

Перше, він не довіряє своїм однопартійцям і членам коаліції і не бачить у них достатньої кваліфікації.



Друге, члени коаліції не хочуть відмовлятися від депутатських мандатів на користь посад в уряді, оскільки розуміють, що воно не буде успішним і не буде довго працювати. І належного кадрового ресурсу у Порошенка і Яценюка просто немає.



Третє - державу по-суті передають в зовнішнє управління (уряд і так вже працювало не в інтересах українців, а в інтересах МВФ - заморожені зарплати і пенсії, зростання тарифів). Тепер зовнішнє управління формалізується на практиці.



Політик підкреслив, що найголовніше, про що свідчить спроба залучити іноземців - це небажання влади брати на себе відповідальність за країну і народ.



- А це не більше і не менше, ніж зрада власного народу з боку тих, хто ще місяць тому били себе в груди і кричали «якщо не ми, то хто ж». А виявилося, що ніхто не хоче відповідати і виконувати свої передвиборчі зобов'язання. Так що не допоможуть ніякі іноземці та нічого ховатися за їх спинами. Адже ніхто крім нас самих не зможе примирити країну і зберегти єдність. Народ не пробачить відходу від відповідальності, - підкреслив Олександр Вілкул.



На думку народного депутата, без стабільності і миру, без правових гарантій, що включає неодмінно узаконені повноваження опозиції у відповідності з європейськими традиціями - не буде розвитку і ніяких інвестицій в нашу країну. Закінчаться нічим непокриті кредити, і Україна продовжить занурюватися в саму темну і безнадійну епоху своєї історії.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: