Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2014 » Декабрь » 28 » 18:37:54

Вілкул: ЄС не повинен мовчати з приводу гуманітарної й економічної кризи, до яких довела Україну ця влада

28.12.2014, 18:43:54 1363 0
Вілкул: ЄС не повинен мовчати з приводу гуманітарної й економічної кризи, до яких довела Україну ця влада

Один з лідерів Опозиційного Блоку Олександр Вілкул зустрівся з депутатом Бундестагу, спікером фракції партії «Союз 90 / Зелені» у справах Європейського Союзу Мануелем Сарацином.

- ЄС не повинен мовчати з приводу гуманітарного та економічної кризи, до яких довела Україну ця влада. Для збереження цілісності держави єдиний шлях виходу - це участь у розвитку країни представників усіх регіонів. Але влада це блокує. Опозиційний Блок, як єдина опозиційна сила в парламенті, буде продовжувати захищати українців, яких уряд довів до зубожіння, а кілька мільйонів мирних жителів із зони конфлікту в принципі поставило за межу виживання, порушивши і Конституцію України та міжнародні стандарти, припинивши їм виплати пенсій та соціальних допомог . Ми будемо відстоювати інтереси українців в тому числі і в європейських судах. ЄС є одним з гарантів дотримання демократії і прав людини в Україні і справедлива оцінка дій влади провідними європейськими політиками - важливий фактор стабілізації ситуації, - сказав Вілкул.

- Німеччина - один із стратегічних партнерів України і Опозиційний Блок відкритий для розвитку співпраці з партією «Союз 90 / Зелені», - підкреслив політик.

- Опозиційний Блок підтримуватиме виконання зобов'язань України перед ЄС, якщо це буде відповідати інтересам українських виробників та економіки в цілому, а також підвищувати рівень життя українців. В України є потенціал стати розвиненою країною з європейськими стандартами. Але для цього дуже багато що необхідно змінити і в економічному, і в політичному курсі, яким ведуть країну ті, хто просто не компетентний, - підкреслив Вілкул.

- Громадяни України можуть бути впевнені в солідарності і підтримки з боку Німеччини. Ми акцентуємо на тому, що реформи в Україні повинні починатися і проводитися, - сказав депутат Бундестагу, речник фракції партії «Союз 90 / Зелені» у справах Європейського Союзу Мануель Саррацин.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: