Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2015 » Июнь » 30 » 11:10:19

Держава компенсує придбання «негазових» котлів чи енергоефективного обладнання     Реклама  

30.06.2015, 11:10:19 3439 2
Держава компенсує придбання «негазових» котлів чи енергоефективного обладнання

Українці можуть отримати від держави компенсацію частини тіла кредиту на придбання "негазових" котлів чи енергоефективного обладнання будь-якого виробника.

Останнім часом у засобах масової інформації поширилися повідомлення про те, що начебто компенсацію витрат на енергоефективні заходи можна отримати лише за умови придбання енергоефективного обладнання у певних компаніях. Ця інформація не відповідає дійсності.

Програма державної підтримки населення, ОСББ та ЖБК до впровадження енергоефективних заходів розрахована на широкий загал та не має обмежень щодо виробників чи компаній-постачальників обладнання.

Держава не лобіює інтереси будь-яких компаній з цього питання. Більше того, Держенергоефективності не має офіційних партнерів у реалізації цієї програми.

Програма передбачає компенсацію частини тіла кредиту на придбання твердопаливного чи електричного котла та енергоефективного обладнання і матеріалів будь-якого виробника.

Компанії у свою чергу повинні надавати якісні послуги і мати відповідні сертифікати. Ми виступаємо за конкуренцію в цьому секторі для того, щоб споживач мав можливість отримати найбільш якісний продукт чи послугу.

Також нагадаємо, що сьогодні кредитування за державною програмою здійснюється трьома банками: Ощадбанком, Укргазбанком та Укрексімбанком. До участі у програмі були залучені саме ці банки, оскільки вони державні, а значить надійні.

Орієнтовний перелік енергоефективного обладнання та/або матеріалів, на придбання якого здійснюється відшкодування частини суми кредиту, можна переглянути на сайті Держенергоефективності за наступним посиланням: http://saee.gov.ua/uk/consumers/derzh-pidtrymka-energozabespechenya

Тэги: кредит, энергоэффективность, котлы

Схожі новини:


Комментариев: 2
garold
1 Кonstantin (garold)   • 11:37:43, 30.06.2015 [Материал]

А не проще людям дать беспроцентный кредит для повышения энегоэффективности своего жилья сняв в свою очередь энергозависимость страны в целом,я понимаю что я идеалист,но...
Admiral8
2 Papa (Admiral8)   • 18:46:52, 30.06.2015 [Материал]

+1. идеалисты - двигатель прогресса
Оголошення на ЖЖ інфо: