Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2016 » Июнь » 23 » 14:19:41

На сесії облради питання об’єднання медичних навчальних закладів розглядатися не буде, - Анжеліка Лабунська

23.06.2016, 14:19:41 2419 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
На сесії облради питання об’єднання медичних навчальних закладів розглядатися не буде, - Анжеліка Лабунська

Серед працівників вищих навчальних закладів медичного спрямування ширяться чутки про те що, на сесії обласної ради, яка відбудеться 21 липня, буде розглядатися питання об’єднання 4-х вищих медичних навчальних закладів Житомирської обласної ради.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

У зв’язку з цим голова обласної ради Анжеліка Лабунська вважає за необхідне повідомити про те, що на обласну раду надійшов лист від начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації, в якому надані пропозиції щодо оптимізації підготовки медичних та фармацевтичних кадрів області.

 «У листі дійсно пропонується об’єднати в один вищий навчальний заклад КВНЗ «Житомирський інститут медсестринства» у якості структурних підрозділів Житомирський фармацевтичний коледж ім. Г.С. Протасевича, Бердичівський медичний коледж та Новоград-Волинський медичний коледж. Але дане питання постійними комісіями обласної ради не розглядається, проект рішення не готується і на чергове засідання сесії обласної ради не вноситься», - сказала Анжеліка Лабунська.

Керівник депутатського корпусу додала, що питання оптимізації навчальних медичних закладів взагалі не розглядатиметься допоки не буде прийнято відповідного нормативного акту вищими органами влади.

 

 


Тэги: Лабунская, медицина, сессия облсовета

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: