Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Новини України » 2016 » Сентябрь » 14 » 10:28:06

Робоча група формуватиме наглядові ради комунальних закладів Житомирщини

14.09.2016, 10:28:06 2058 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Робоча група формуватиме наглядові ради комунальних закладів Житомирщини

Голова обласної ради Анжеліка Лабунська підписала розпорядження про створення робочої групи по формуванню наглядових рад комунальних підприємств та установ обласної ради.

До складу робочої групи увійшли депутати від різних політичних фракцій обласної ради. Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради.

Робоча група має сформувати пропозиції щодо складу наглядових рад комунальних підприємств та установ обласної ради, статутами яких вони передбачені.

Нагадаємо, що під час другого пленарного засідання четвертої сесії обласної ради, що відбулося 19 травня, депутатський корпус затвердив положення про Наглядову раду для комунальних підприємств та установ області.

На думку голови обласної ради Анжеліки Лабунської, наглядові ради, до яких увійдуть представники обласної ради, облдержадміністрації та громадськості, мають стати важелями впливу на комунальні заклади задля забезпечення їхньої чесності, а також здійснюватимуть ефективний контроль за діяльністю закладів, насамперед, за використанням ними бюджетних коштів.

«Бюджетні кошти – це кошти платників податків, кошти громад. І комунальні заклади також належать громадам, а тому люди мають повне право контролювати їхню діяльність і знати, куди використовуються гроші, що виділяються комунальним підприємствам і установам», - вважає очільник депутатського корпусу.


Тэги: облсовет, Житомирская область, предприятия

Схожі новини:


Комментариев: 1
VSU
1 Svyatoslava (VSU)   • 20:13:04, 14.09.2016 [Материал]

А для городских коммунальных предприятий не создана ни одна наглядова рада.Вопрос:ПОЧЕМУ?Ответ:Зачем контролировать свои же откаты!
Оголошення на ЖЖ інфо: