Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Наука і освіта » 2017 » Март » 28 » 12:15:48

Житомирський агротехнічний коледж запровадив нові спеціальності у сфері вищої освіти

28.03.2017, 12:18:31 10729 6 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомирський агротехнічний коледж запровадив нові спеціальності у сфері вищої освіти

Житомирський агротехнічний коледж зустрічає  90-літній ювілей з дня свого заснування. В усі часи навчальний заклад славився та відзначався якісною підготовкою фахівців для народного господарства. Це  агрономи та фермери, енергетики та механіки, фахівці будівництва та цивільної інженерії (водо- та газопостачання), бухгалтери, економісти, фінансисти, підприємці та маркетологи. Професії, які й до сьогодні затребувані на ринку праці. Студенти мають можливість  стажуватися як на вітчизняних підприємствах, так і проходити практику за кордоном.

А у цьому році коледж здійснив прорив щодо запровадження нових спеціальностей у сфері вищої освіти. Відкрито три бакалаврські спеціальності:  «Агрономія», «Агроінженерія» і  «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».  Це дає змогу студентам коледжу отримати не лише рівень молодшого спеціаліста – від кваліфікованого робітника (водія, слюсаря-ремонтника, тракториста, садівника), а й здобути  повноцінну класичну вищу освіту – бакалавр!

Отож, ми запрошуємо випускників шкіл на базі 9-11 класів та випускників ПТУ, технікумів та коледжів на навчання до Житомирського агротехнічного коледжу. Належний  рівень освіти, сучасні технології, престижність навчання – вам забезпечить наш коледж.
 
Познайомитися з умовами прийому та матеріально-технічною базою ви зможете у День відкритих дверей 1 квітня о 10.00 за адресою: м.Житомир, вул.Покровська (Щорса), 96.

Не зволікайте з вибором професії і на вас чекає велике майбутнє.

Адміністрація Житомирського агротехнічного коледжу
 
Фотографії:
Житомирський агротехнічний коледж запровадив нові спеціальності у сфері вищої освіти Житомирський агротехнічний коледж запровадив нові спеціальності у сфері вищої освіти

Тэги: образование, Житомир, агроколледж

Схожі новини:


Комментариев: 6
ZIBAK
1 Зыбак Юрий Петрович (ZIBAK)   • 13:46:25, 28.03.2017 [Материал]

Агроколедж потужний аграрний навчальний заклад з гарною сучасною базою.
Головна заслуга коледжу в тому, що ним вміло керує Тимошенко Микола Михайлович, сучасний керівник з достатнім досвідом практичної роботи, з почуттям політичної рівноваги, патріотизму і відповідальності за доручену колективом справу. Таких керівників побільше і у освітній галузі області був би повний порядок. Головне він не зруйнував жодного соціального напрямку діяльності. Чудова, найдешевша в області їдальня, кафе та буфети, 100 % проживання у комфортабельних гуртожитках, постійний по - батьківському нагляд за проживаючими студентами в гуртожитку з боку педколективу, допомога в самопідготовці в гуртожитках, добрі спортивні традиції і багато багато чудового що потрібно поширювати по всіх убогих вишах Житомирщини. Одним словом коледж давно потрібно перевести у найвищий статус вищого навчального закладу аграрної орієнтації в області. Що і говорити -МОЛОДЦІ.
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 17:06:15, 28.03.2017 [Материал]

Сельхозтехникум всегда был зачётным.
А сколько выпустившихся молодых специалистов работают по специальности?
Mira
3 Irina (Mira)   • 19:15:12, 28.03.2017 [Материал]

Вот только не надо о том,что *Тимошенко Микола Михайлович, сучасний керівник з достатнім досвідом практичної роботи, з почуттям політичної рівноваги, патріотизму і відповідальності за доручену колективом справу*. Может он неплохой администратор,но не более,а о современности вообще говорить не стоит.
ZIBAK
4 Зыбак Юрий Петрович (ZIBAK)   • 06:28:47, 29.03.2017 [Материал]

На 3. Кожен дописувач коменту має право свого бачення дій персоналії. На відміну від вашої оцінки мені особисто випала можливість працювати з директором коледжу, саме тому у мене така персональна оцінка його якостей. Безперечно, якщо на почуттях особистої образи аналізувати діяльність будь якого керівника то безперечно спрацює метод - якщо керівник - значить все не так як вбачаю і бажаю я. Наведіть приклад хто з такою турботою піклується про колектив, студентів та вирішує безліч питань з поліпшенням наявної матеріально - технічної бази навчального закладу. При цьому не маю ніякого права образити ректорів і директорів міських закладів освіти різних рівнів. Всі вони порядні , сучасні керівники і не менше директора агроколеджу дбають про свої колективи і колиски освітньої галузі. Комент саме на передодні дня відкритих дверей агроколеджу з моєю особостою оцінкою, а вже право кожного по своєму розумінню і баченню реагувати та оцінювати якість і користь справ які виконує той чи інший керівник.
ZIBAK
5 Зыбак Юрий Петрович (ZIBAK)   • 06:35:27, 29.03.2017 [Материал]

На 2. До речі влучне побажання щодо наступного працевлаштування. Цікаво скільки- випускників педуніверситету з бажанням поїхали вчити сільських дітлахів у сільських школах, скільки медсестер та акушерів, стоматологів поїхали у вбиті сільських ФАПИ піклуватись про здоров/я селян, скільки випускників політеху поповнили робочі лави на неіснуючих заводах... На жаль сучасність яку нам створили позбавляєвипускників працювати за фахом і покликанням... Якщо повезе -робота в Польші, Данії і зовсім везіння вийти заміж за німця і якнайшвидше втекти батрачити в Нісмеччину. Діти у цьому не винні . Такі реалії і перспективи наслідків навчання і наступного працевліштування.
toxi
6 Роман (toxi)   • 01:56:15, 30.03.2017 [Материал]

Я також в ньому навчався. Приємно, якщо підходити з розумінням, що це тобі потрібно, а не комусь. Викладачі/Методисти/Зам. керівники, з якими я працював і спілкувався поза уроками, були приємні. Якось так)) Загалом було важко іноді, але приєно навчатись. Особливо у Санича та Якрослава Івановича, які вели программування та комп'ютерні технології)
Оголошення на ЖЖ інфо: