Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Афіша і Концерти » 2017 » Август » 30 » 08:41:28

Фестиваль «Jazzomyr» представляє джазову програму до Дня міста Житомира

30.08.2017, 08:41:28 3201 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Фестиваль «Jazzomyr» представляє джазову програму до Дня міста Житомира

Джазова програма від житомирського фестивалю «Jazzomyr» вже стала естетичною перлиною у великому спектрі подій, що пропонуються житомирянам та гостям до Дня міста.

Оригінальна локація на Замковій горі, гармонійний лайнап з потужних метрів джазової сцени та якісний професійний звук,- все це приваблює на «Jazzomyr» з кожним разом все більше поціновувачів джазової музики.

Слоган нашого фестивалю «Джаз єднає нас!», адже в усьому світі джазова музика гуртує креативних людей з ліберальними поглядами, дружелюбних та естетично вибагливих. Ось чому житомирський джаз-фест «Jazzomyr» без сумнівів є івентом, що наближує Житомир до статусу модерного європейського міста.

10 вересня на нас очікує наступна програма:

  • Катіко Пурцеладзе та Павло Ігнатьєв (Грузія-Україна), які представлять новаторську авторську музику, де електронний джаз міксується з нью- ейджем, і на цьому фоні відбуваються сміливі, але дуже стильні вокальні експерименти.
  • Квартет Руслана Єгорова (Україна) представить програму, з якою вони засвітились на цьогорічному AlfaJazzFest-і. Це будуть авторські аранжировки Руслана Єгорова джазових стандартів золотої доби (Гершвін, Елінгтон, Портер та ін.).
  • Квартет Богдана Гуменюка (Канада-Греція-Україна) представить інтернаціональну авторську джазову музику для вібрафону, саксофону, контрабасу та ударних.
 

І завершиться програма джемом, коли всі виконавці, що виступали зі своєю музикою, будуть разом імпровізувати і дарувати глядачам-слухачам неповторні композиції, народжені атмосферою Дня міста Житомира!

Варто ще додати, що в рамках українського туру, що відбувається за підтримки Грецького фонду культури (Одеса), музиканти Квартета Богдана Гуменюка дають безкоштовні майстер-класи для студентів музичних закладів. 10 вересня з 12.00 до 15.00 такий майстер-клас відбудеться в актовій залі Житомирського музичного училища ім. Косенка. Вхід вільний.

Фестиваль проходитиме за підтримки генерального спонсора: Коростенський завод МДФ. Офіційні партнери: Zhytomyr Lasoshchi, EuroGold. Пригощає: Барбарис. Медіа спонсори: «Журнал Житомира», Music Brothers, Hit music only, Zhitomir info. 

 

zgaz_d

Тэги: Джаз, Житомир, фестиваль

Схожі новини:


Комментариев: 1
AlexIvanov
1 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 12:42:19, 31.08.2017 [Материал]

В стране война, сколько можно танцевать и петь? Сколько вам обяснять, вокруг кровь и погибшие. Вы што хотите, чтобы родственники ваши барабаны топорами порубали?
Оголошення на ЖЖ інфо: