Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2018 » Май » 10 » 14:13:21

Володимир Ширма закликав тренерів шукати обдарованих дітей для їх зарахування на навчання до спортвідділення

10.05.2018, 14:13:21 2373 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Володимир Ширма закликав тренерів шукати обдарованих дітей для їх зарахування на навчання до спортвідділення

Голова обласної ради Володимир Ширма разом з начальником управління з національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Світланою Гресь 10 травня зустрілись із тренерами по волейболу ДЮСШ області.

Під час зустрічі тренерам було доведено до відома, що невдовзі розпочнеться відбір до новоствореного спортивного відділення при КЗ «Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей» Житомирської обласної ради, - повідомляє прес-служба Житомирської облради.

Нагадаємо, що з 1 вересня у даному закладі зможуть навчатися спортивно-обдаровані діти по таких напрямках: футбол, волейбол, бокс, боротьба.

Набір учнів відбуватиметься до 8 та 9 класів. З волейболу буде створено дівчачу та хлопчачу групи.

Окремо стоїть питання учителів фізкультури з волейболу (тренерів). У штаті є дві таких посади, які на сьогодні вакантні. Свтілана Гресь попросила тренерів ДЮСШ надати свої пропозиції з обох питань, а також провести роботу з батьками талановитих вихованців ДЮСШ, розказавши про переваги навчання у ліцеї.

«Діти, які закінчують наш ліцей для обдарованих дітей, мають всі привілегії до вступу у вищі навчальні заклади. Діти забезпечені харчуванням та проживанням», - сказав Володимир Ширма під час зустрічі та наголосив на необхідності налагодити зв'язок між тренерами клубів та тренерами спортивних шкіл.

На думку голови обласної ради, кращі вихованці спортивних шкіл мають їхати навчатись у ліцею, щоб потім поступати у наші ВНЗ та поповнювати склад наших спортивних команд.

Також Володимир Ширма повідомив, що з часом ліцей для обдарованих дітей може стати спеціалізованим спортивним інтернатом.

1aaatrener3


1aaatrener1


1aaatrener4


1aaatrener5


1aaatrener6


1aaatrener8


1aaatrener12


1aaatrener11


Тэги: дети, Житомирская область, ДЮСШ, Володимир Ширма

Схожі новини:


Комментариев: 2
viewer
1 Name Surname (viewer)   • 14:42:00, 10.05.2018 [Материал]

Ага, щоб ці дітки виросли професійними спортсменами, а потім чиновники їх прекрасно доїли, стягували з них всілякі побори, як це зараз практикується.

Ось прекрасний матеріал про стан профеійного спорту у нас в країні (як організовані побори зі спортсменів тощо)
https://goo.gl/hjf9qW
aldan
2 Alex (aldan)   • 21:35:14, 10.05.2018 [Материал]

Одни ищут жемчужное зерно в куче навоза, другие навоз в куче жемчуга.....
Оголошення на ЖЖ інфо: