Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2018 » Июнь » 22 » 16:58:22

На базі ПАТ «Житомиргаз» пройшли навчання  всеукраїнського рівня

22.06.2018, 16:58:22 2847 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
На базі ПАТ «Житомиргаз» пройшли навчання  всеукраїнського рівня

З 19 по 21 червня фахівці із шести областей України приїздили до Житомира, аби навчитися працювати із новітнім  газорегулюючим обладнанням.

Представники із 6 газопостачальних підприємств Центрального регіону навчалася працювати із  сучасним обладнанням провідних світових виробників із Італії, Німеччини та Румунії. Навчання тривало три дні. Впродовж першого дня інженери, проектувальники, слюсарі групи ГРП/ШРП отримували теоретичні знання. Теорію засвоювали у форматі семінару: під час лекцій учасники мали змогу задати запитання безпосередньо представникам заводів-виробників, обговорити переваги тих чи інших новації у специфіці роботи із газорегуляторним обладнанням.

У другий та третій день фахівці приступили до практичних завдань: після демонстрації сучасного обладнання та розповіді фахівця про його особливості кожен учасник навчань мав можливість власноруч зібрати та розібрати регулятор тиску, провести повне його налаштування на спеціальностворених стендах, які моделюють реальні газорегуляторні пункти.

"Серцем нашої газорозподільної мережі являються саме газорегулюючі пункти,  які регулюють тиск газу. Обладнання являється у "найвідповідальнішим", адже стабільний тиск та надійні засоби захисту у мережі - запорука безпечного та безперебійного газопостачання усім категоріям споживачів," - зазначив  директор технічний ПАТ «Житомиргаз» Сергій Колесник.

За три дні навчання фахівці ознайомилися з особливостями будови та функціонування газового обладнання різних виробників, оволоділи основними навиками по роботі з обладнанням на навчальних стендах,  обмінялися один з одним безцінним досвідом  праці  на газопостачальних підприємствах.

Аналогічні  навчання проводять ще у двох регіонах України: Східному (м. Суми) та Західному (м. Львів).  Участь у навчаннях взяли усі компанії, що входять до групи РГК. По завершенні навчань кожен фахівець отримує іменний кваліфікаційний сертифікат.

Станом на сьогодні в Житомирській області експлуатується більше 150 одиниць газорегулюючого обладнання іноземного виробництва кращих світових виробників в різних населених пунктах.

Прес-служба ПАТ «Житомиргаз»


Тэги: Соревнования, Житомиргаз

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: