Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2019 » Январь » 22 » 11:57:58

За ініціативи Борислава Розенблата житомирська міська лікарня № 2 отримала сучасний дефібрилятор. ФОТО. ВІДЕО

22.01.2019, 11:57:58 3619 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
За ініціативи Борислава Розенблата житомирська міська лікарня № 2 отримала сучасний дефібрилятор. ФОТО. ВІДЕО

В центр ішемічної хвороби серця центральної міської лікарні №2 за ініціативи народного депутата України Борислава Розенблата закупили сучасний японський дефібрилятор. На його придбання виділили 240 тисяч гривень з державної субвенції.

Народний обранець каже, що лікарі звернулися за допомогою ще влітку, на той час медичний заклад використовував старі російські та вживані дефібрилятори.

«Влітку я був на зустрічі з колективом, і коли ми вийшли із зали після нашої розмови, то до мене, як завжди, звернувся Олесь Іванович і каже: нам негайно потрібен дефібрилятор, для того, щоб спасати людей. Сказали, що той, який є в лікарні, вже в непрацюючому стані. Ще три роки тому я для себе вирішив із керівниками підприємств і з головними лікарями про те, що ми повинні максимально обладнати новим обладнанням наші лікарні. Тому що будь-який лікар, навіть найкращий, з золотим серцем, з найкращими знаннями, але без обладнання, не може так допомагати людям. Тому ми взяли такий курс і за три роки фактично максимально все, що могли зробили, для того, щоб змінити обладнання», - говорить Борислав Розенблат, - інформує Житомир.info

Про переваги нового апарату розповідає завідуючий міським центром ішемічної хвороби та некоронарогенних захворювань серця ЦМЛ №2

«Це найкращий японський дефібрилятор. Він, по-перше, новий, і на даний момент лікарня не мала такого дефібрилятора. Ми мали, або дефібрилятор російського виробництва, який не є досить нормальним, і мали б/у дефібрилятори. Звичайно, ми ними працювали, вони виконували свої функції, але новий – це зовсім інший рівень. Крім того, що можна надавати невідкладну допомогу, він використовується для відновлення ритму планового. В області, навіть якщо говорити про дефібрилятор такого рівня, то, я думаю, що це одиничний», - каже завідуючий міським центром ішемічної хвороби серця Олесь Кутній.
 

Пацієнтки, які вже пройшли лікування апаратом, дякують за таку можливість народному депутату та лікарям.

«Дякую вам в першу чергу за те, що ви нам надали таку апаратуру, що нас витягує, як кажуть, з того світу» - каже Романіда Климчук.

«Також дякуємо нашим лікарям за те, що надають нам першу допомогу, за все їм дуже щиро дякуємо. Дуже тут гарний персонал – що лікарі, що медсестри», - додає Валентина Загурська.


















 


Тэги: Медицинское оборудование, фонд семьи Розенблат, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 3
electrician
1 IGOR (electrician)   • 12:58:43, 22.01.2019 [Материал]

Я всегда вспоминаю этот анекдот когда вижу эту наглую .....
" мамаши обсуждают своих детей в детском садике.
Одна говорит - мой, наверное, художником будет, вон как красиво нарисовал.
Другая - а мой наверное инженером, такую машину построил.
Третья - а мой депутатом будет. Описался, обкакался - и всё равно улыбается!
Irinalove
2 Ирина Л (Irinalove)   • 13:55:31, 22.01.2019 [Материал]

Такие домашние бабушки в видео) Здоровья вам!
MAS-ter
3 Mast (MAS-ter)   • 13:17:39, 23.01.2019 [Материал]

Розенгавнюк. Имеет налом за одно голосование на пять таких устройств.
Подачки с таааким большущим пиаром. Мерзко.
Оголошення на ЖЖ інфо: