Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2016 » Октябрь » 21 » 15:02:04

Житомир отримає додаткових 5 мільйонів гривень на закупівлю медичного обладнання - Розенблат     Реклама  

21.10.2016, 15:02:04 2815 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомир отримає додаткових 5 мільйонів гривень на закупівлю медичного обладнання - Розенблат

Житомир додатково отримає 5 мільйонів гривень з державного бюджету України на соціальний розвиток міста, які спрямують на закупівлю медичного обладнання.

Про це напередодні на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Борислав Розенблат, повідомляє його прес-служба.

«Ці кошти я вирішив направити на додаткове фінансування наших лікувальних закладів в частині закупівлі медичного обладнання. Таким чином, на загальну суму 15 мільйонів гривень ми обладнаємо наші лікарні новим сучасним устаткуванням», – написав нардеп.

За словами заступника міського голови Житомира Матвія Хренова, ці п’ять мільйонів гривень, виділених додатково за сприяння народного депутата, планують спрямувати переважно на облаштування пологового відділення Центральної міської лікарні №1:

-За кошти першої субвенції у 10 мільйонів ми закриваємо проект по закупівлі обладнання для приймальних відділень міських лікарень. Всі тендери були проведені. На сьогоднішній момент вже встановили 60% устаткування. Воно вже на наступному тижні запрацює. До кінця року ще доїде рентгенологічне обладнання, яке замовлялося за кордоном. А за ці п’ять мільйонів ми хочемо до належного стану привести пологове відділення ЦМЛ №1, –  зазначив чоловік. 

Прес-служба народного депутата Борислава Розенблата


Тэги: Розенблат Борислав, Житомир, Медицинское оборудование, больница

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: