Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Наука і освіта » 2019 » Март » 1 » 01:19:36

WORK EXPRESS EUROPE Ukraine тепер Work&Study Klub Polski!     Реклама  

01.03.2019, 01:31:36 2232 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
WORK EXPRESS EUROPE Ukraine тепер Work&Study Klub Polski!

Із наближенням весни все більша кількість наших співвітчизників замислюється про зміну роботи, а нерідко і про виїзд для пошуку нової роботи у сусідню та близьку для України у всіх смислах Республіку Польщу. Та це й не дивно, адже ні для кого вже не секрет, що розмір заробітної плати, в порівнянні із платою за таку ж саму роботу у нас, там становить мінімум в три рази більше. 

В той же час, чимало українців вже збагнуло, що за більш кваліфіковану роботу та ще й зі знанням польської мови, можна претендувати вже зовсім на інші робочі посади та відповідно й на ще вищу оплату праці. 

Звичайно ж це більшою мірою стосується найбільш активної частини населення – молоді, а саме студентів, для яких навчання іноземної мови паралельно із закінченням навчання своїх основних дисциплін зовсім не є проблемним, а часто навіть цікавим – завдяки різним студентським мовним клубам. 

Одним з них, наприклад, у м. Житомирі є Work&Study Klub Polski, який до цього часу вже набув досвіду щодо того, які саме напрямки польської мови та інші аспекти роботи у Республіці Польщі є важливими для тамошніх роботодавців, адже раніше функціонував як WORK EXPRESS EUROPE Ukraine, допомогаючи у працевлаштовані нашим співвітчизникам по всій території Європи, але здебільшого у Республіці Польща та на некваліфіковані посади. 

Тепер же, працюючи під оновленою назвою, Work&Study Klub Polski, має можливості більше сфокусуватись на пошуку кваліфікованих місць роботи для наших студентів у Польщі, навчанні їх потрібній (найбільш адаптованій) для таких посад в залежності від сфери професійної діяльності мові, бути так би мовити платформою (Клубом) для спілкування зацікавлених студентів між собою, обміну досвідом тощо.

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: