Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2019 » Июнь » 11 » 10:07:34

В коммунальном транспорте Житомира введут новый проездной, который будет действовать в течение года

11.06.2019, 10:07:34 3190 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
В коммунальном транспорте Житомира введут новый проездной, который будет действовать в течение года

В коммунальном транспорте Житомира планируют установить новый вид проездных билетов под названием «Кошелек», которым можно будет пользоваться в течение года.

Соответствующий проект решения исполкома «Про встановлення видів та вартості проїзних квитків (пакетів послуг) в міському громадському транспорті» 10 июня опубликовали на сайте мэрии.
 

«Відповідно до законів України «Про міський електричний транспорт», «Про автомобільний транспорт», статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення міської ради від 15.02.2017 №139 «Про затвердження Порядку функціонування автоматизованої системи оплати проїзду в міському електричному транспорті у м. Житомирі» виконавчий комітет міської рада вирішив становити види та вартість проїзних квитків (пакетів послуг) в міському громадському транспорті згідно з додатком», - говорится в документе.


В приложении к проекту решения отмечается, что «Кошелек» будет работать как в электротранспорте, так и в коммунальных автобусах.

Проездной можно будет пополнять до 500 грн, срок действия - 365 дней.


Тэги: коммунальный транспорт, проездной, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 1
Cobalt
1 Cobalt (Cobalt)   • 23:54:12, 11.06.2019 [Материал]

Да уж, до цивилизации нам ещё срать и срать. Весь мир давно уже перешёл на проездные карты, а мы ещё до сих пор с оралом остаёмся.
Оголошення на ЖЖ інфо: