Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2019 » Ноябрь » 29 » 12:08:06

Сучасні АЗС найбільш безпечні об’єкти порівняно із іншими громадськими закладами     Реклама  

29.11.2019, 12:12:06 2914 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Сучасні АЗС найбільш безпечні об’єкти порівняно із іншими громадськими закладами

Економлять на протипожежній безпеці ті, хто хоче вкрасти чи зекономити на цьому. За такою логікою, АЗС найменше зацікавлені у тому, щоб сталася надзвичайна подія. 

Надійні газоаналізатори горючих газів – важливі елементи протиаварійного захисту на об'єктах торгівлі нафтопродуктів.

І ось лише один неспростовний факт. Запитайте на будь-якій заправці, чи є там система контролю загазованості. Саме ця система покликана служити засобом виявлення до вибухових концентрацій продуктів нафти на АЗС і створити безпеку для клієнтів і бізнесу вцілому, попереджаючи можливі нештатні ситуації. Якщо раптом є відхилення, за тривогою система оповіщення попередить персонал АЗС, а автоматика відключить устаткування, щоб не допустити його пошкодження. 

Тобто при проектуванні одразу передбачається можливість встановлення надійного механізму попередження, що унеможливить такі міфи: вибух, пожежу, загоряння. На окремих АЗС можуть траплятися такі прецеденти, що свідчить про порушення правил протипожежної безпеки. У такому разі перед початком роботи заправки необхідно перевірити, чи виконані вищезазначені вимоги. 

Так, наприклад, на провідних АЗС встановлене наступне обладнання: оптичні (інфрачервоні) газоаналізатори Drager PIR 3000 зі сталевою клемною коробкою, із економічним 4х-канальним контролером Drager Regard 2400/2410. Це обладнання під’єднане до власної захищеної внутрішньої мережі (комплект для конфігурації контролера, а саме дистрибутив із програмним забезпеченням, провідний інтерфейс зв'язку ПК-Контролер). 

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: