Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Мода та стиль

Роль одягу у житті людини

Автор: Светлана Егорова, 24.08.2023, 11:45:21 Роль одягу у житті людини

Чи міркуємо ми про те, що насправді дарує нам одежа кожного дня чи носимо її на собі не замислюючись про працю кравця та закрійника, яка була вкладена туди, про зміну нашого настрою в залежності від обраного на сьогодні образу та який вплив та приклад ми транслюємо іншим людям?

Що з нами робить одяг 

Купляючи собі одяг на кожен день, у відпустку, на спортивний майданчик тощо, ви можете зупиняти свій вибір на якісному одязі, який подобається саме нам, а не є копією того, що всі наразі носять навколо. Через нього ми можемо проявлювати свою індивідуальність та розташовувати до себе людей. Купити чоловічі сандалі ви можете в великому різноманітті кольорів та дизайнів, проте який саме колір ви оберете також буде багато говорити про вас невербально. Наприклад, якщо ви завжди носите тільки чорний одяг та ще схильні до сумного настрою або надмірної серйозності – те люди й будуть бачити в вас. Розбавити свої повсякденні образи можливо білим кольором або іншими світлими відтінками, які не тільки створять затишок через образ, а й покращать ваш загальний настрій. Як ще одяг може впливати на нас?

  • Елементарно завдяки одягу ми можемо або підкреслити гідні риси нашої фігури, якими ми пишаємось, або навпаки зробити нас товстими та низькими. Здебільшого щоб такого не було – бажано дотримуватися порад з поєднання кольорів та форм одягу: якщо у вас неширокі плечі, проте ширші стегна, які вам хотілося б сховати, за допомогою білого кольору ви можете збільшити об’єм плечового відділу, а коштом чорного візуально зменшити надмірно широкі стегна. 
  • Грамотно підібраний одяг, який пасує саме вам розкриє вашу унікальність та зробить з вас значно впливовішу людину. За допомогою одягу ми можемо навчитися відчувати себе впевнено, сяяти та успішно спілкуватися з оточенням, проводячи виграшні ділові та дружні зустрічі. Вже було виявлено багатьма не тільки стилістами, але й психологами та науковцями, що одяг здатний впливати на підсвідомість людини. Таким чином, одягаючи білі вироби, ви транслюєте чистоту, свіжість та щастя, проте як одягаючи усе чорне начебто закриваєтеся від навколишнього світу, перетворюєтеся на загадкову людину. 
  • Таким чином ви можете навмисно змінювати сприйняття людей стосовно себе, обираючи виграшні форми одягу та кольорові гами. Але не тільки на оточуючих розповсюджується цей вплив. Ви можете помітити, як змінитися ваш настрій, якщо ви одягнете на себе яскраве жовте або блакитне вбрання. Навмисно змінювати свій настрій через одяг – це дуже дієвий та ефективний інструмент для того, щоб привести себе до тями, особливо в період затяжної депресії, коли вам потрібно допомогти собі усіма можливими методами. 


Обирайте високоякісний одяг, який ви не викинете через сезон та матимете змогу проносити декілька років. Таким чином ви піклуватиметеся про планету та відчуватимете себе значно впевненіше, адже це і є турбота про себе, яку кожен має змогу собі подарувати. За посиланням https://attico.ua/collection/choloviche-vzutja/cholovichi-bosonizhky ви знайдете літнє чоловіче взуття, що прослужить вам довго, буде зручним та стильним.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Мода та стиль" на ЖЖ.info
Мода та стиль | 24.08.2023 | Переглядів: 790 | одежда, мода, стиль

Читайте також на цю тему: