Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Мода та стиль

Жіночі теплі шарфи в сучасних образах

Автор: Светлана Егорова, 14.12.2023, 07:43:24 Жіночі теплі шарфи в сучасних образах

Залишатися жіночною, привабливою та харизматичною можна за будь-яких обставин. Навіть у холодну, дощову чи просто морозну погоду можна створювати стильні образи. Для цього достатньо добирати актуальні й практичні речі, доповнювати їх брендовими аксесуарами. Жіночі шарфи Бугатті — той самий маленький штрих, що додасть вишуканості, стилю та навіть ніжності вашим щоденним лукам. 

Ми запитали у стилістів кілька порад щодо моделей зимових шарфів, поєднань та кольорів, що зараз у тренді:

Моделі

  • Оверсайз. Вони великі, пухнасті та різнокольорові. Це одна із найулюбленіших акцентних речей у жіночому гардеробі — завдяки яскравому візерунку чи вдало поєднаним барвам моделі досить примітні. А їх значні розміри та якісні матеріали додаткового слугують гарним утепленням у холодні дні.
  • Кашемірові. Класичні однотонні моделі в привабливих відтінках виготовлені з м'якого та теплого матеріалу, який підкреслює елегантність образу.
  • Бафи. Ці моделі лаконічно обгортають шию та можуть бути використані як акцентний елемент, особливо, обираючи в'язані типи шарфів з кольорової пряжі.

FfWRT7-UvLvrfvFwoBo9QqVRuNcDubQSoJaJ8x21nZ6LqMRt0xMxWRsw2PAlzC0n_EB86SjxqFaUMUseCMi2s6s2G-dg8Q3CYE0iCLdi70vZxr7QZxV1V5Qbg4FbE2kjp0Bp9DNEYDDfjHdsPksJToE

Виграшний тандем

  • З пальто або пуховиком. Вибрати модель та відтінок можна, опираючись на стиль верхнього одягу. Наприклад, до класичного пальта  підійде однотонний шарф в тій же палітрі, що й верхній одяг. Контрастний теплий шарф можна носити з пуховиком чи курткою у спортивному стилі. Також цей акцентний аксесуар чудово доповнює теплий жилет.
  • З повсякденним одягом. Комбінуйте шарф з джинсами та светром — образ завжди актуальний і доречний, адже не перевантажує і при цьому виглядає привабливо.


Трендові кольори

  • Неонові кольори. Яскраві та насичені кольори, такі як яскравий жовтий або помаранчевий, стали дуже популярними.
  • Пастельні відтінки. Бліді рожеві, блакитні та лавандові відтінки надають ніжності вашому образу.
  • Класичні кольори. Чорний, сірий, бежевий або коричневий шарф завжди залишаються у тренді та легко поєднуються з будь-яким стилем одягу. Верхній одяг будь-якого стилю пасуватиме до таких аксесуарів.

 

_7ZOgjCKdPDkgC3AkBEP0_hO3S8duz-hqXd0J-GmrAx2mjQQhLzcnlPYndiix5JUSaayAMH_YjLghVmWD-oL7C3Y7dTv9cZyfNMMpaEzGQdb3EK02bKOK2N5My8sSosK_ksIxpaJwwN-TkpSjWoaDbw

Крім того, дизайнери наголошують, що варто експериментувати з різними моделями та кольорами, щоб створити цікаві образи для холодних днів, добираючи ті, які принесуть задоволення від використання. 

Не бійтеся проявляти свій власний стиль, обирати цікаві рішення і створювати модні образи на кожен день: для роботи, відпочинку, подорожі.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Мода та стиль" на ЖЖ.info
Мода та стиль | 14.12.2023 | Переглядів: 274 | стиль, мода, одежда, шарф

Читайте також на цю тему: