Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

Переваги айфон 14 Pro Max

Автор: Мария Никулина, 23.08.2022, 20:33:59 Переваги айфон 14 Pro Max
Зовсім скоро шанувальники та шанувальниці системи IOS матимуть можливість придбати нову модель айфона. Щоосені всесвітньовідома компанія представляє споживачу нові технології комунікації, тож лишились лічені дні до появи у магазинах новомодних гаджетів. Розробники продукції Apple зазначають, що нова колекція телефонів буде дещо відрізнятись від минулорічної, з’являться нові функції та можливості. 

Розглянемо на прикладі айфон 14 про макс остання модель у новій лінійці телефонів, ймовірно вона буде найпотужнішою. У моделях iPhone 14 Pro і 14 Pro Max, можливо, вперше з'явиться реалізація AlwaysOn Display, зникне виріз в екрані, оскільки камера виявиться врізаною в екран. Це гарне рішення, адже виріз в екрані виглядає анахронізмом, та й відсутність AoD у моделях з OLED-екранами й такою ціною виглядає якось недоречно. Дизайнерською особливість у новій моделі буде відсутність верхньої смужки та наявність «дірочної» камери.

Характеристики: 

  • Акумулятор: 14 Pro Max - більше 4000 мАг; 
  • Камера: - потрійна (48 Мп + 12 Мп + 12 Мп) та LiDAR; 
  • Операційна система: iOS 16; 
  • Тип зв'язку: LEO (з можливістю з'єднання без покриття 4G, 5G, 6G); 
  • Ціна: орієнтовно від $ 1199; 


Система зарядки: відсутня зарядка через MagSafe, а в преміум-моделях встановлений порт Type-C. 

Ціна на нову колекцію може бути дещо вищою саме через наявність безпровідної зарядки MagSafe, проте і якість і швидкість зарядки обіцяють кращу. Окрім того, подейкують, що користувачі нового айфону матимуть можливість використовувати не тільки Face ID, а й Touch ID, який буде під екранним. Гарною новиною для любителів фотографії буде те що камеру розробники обіцяють зробити більш якісною як основно, так і фронтальну. Найбільшою зміною буде оновлення автофокусу фронтальної камери.

Відтепер селфі будуть більш якісні, тож можна вже складати контент план для соціальних мереж, шукати ідеї для фото та чекати на обновку. Обіцяють, що й основна камера також не розчарує потенційних користувачів. Продукція Apple завжди вражала користувачів функціоналом камери. Тому У деяких інтернет-магазинах вже доступна функція «зробити передзамовлення», тож палкі шанувальники айфонів можуть бронювати нові моделі та отримати бажаний телефон одним із перших.

Замовляючи чи то для себе, чи на подарунок для близьких. Якщо ви вже не маєте сил чекати та якнайшвидше хочете перегляну перелік моделей та їх функціонал, сміливо можете робити це прямо зараз.
Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 23.08.2022 | Переглядів: 865 | айфон, телефон, гаджет, iPhone 14 Pro

Читайте також на цю тему: