Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

3 причини чому варто працювати з біржею реклами Adsell.

Автор: Сергій Ковальчук, 27.03.2023, 12:24:27 3 причини чому варто працювати з біржею реклами Adsell.

У всьому світі, канали в Telegram наразі є популярним каналом комунікації та інформаційного обміну між користувачами, тому вони є привабливою платформою для розміщення реклами. В Україні першою компанією, яка створила ефективний інструмент для продажу реклами в телеграм-каналах, є біржа реклами Adsell. Завдання сервіса полягає в тому, щоб допомогти бізнесу збільшити свою онлайн-присутність, залучити нових клієнтів та покращити ефективність рекламної кампанії, а власникам телеграм-каналів- збільшити доходи та обсяги реклами на своїх каналах, за рахунок залучення нових рекламодавців.

3 причини, чому варто працювати з біржею реклами Adsell

Серед величезної кількості рекламних платформ та рекламних каналів, вибрати корисний може бути важко. Проте, біржа реклами Adsell, будучи першопрохідником створення такого рекламного інструментарію в Україні, вже давно виробила, протестувала та спростила весь трудомісткий процес пошуку та купівлі реклами, звевши процес купівлі/продажу реклами на біржі всього в кілька кліків, чим видала користувачам платформи эффективний, простий за функціоналом, та зручний інструмент для просування бізнесу. Причин, через які варто співпрацювати з платформою, безліч: комісія 0% на поповнення рахунку, підтримка користувачів 24/7 та лояльність до клієнтів техпідтримки платформи. Однак, серед ключових можна виділити наступні

  • 1. Великий вибір лише перевірених каналів з різними тематиками, що дозволяє рекламодавцям легко знайти відповідні канали для своєї аудиторії.
  • 2. Величезна, активна та якісна аудиторія.
  • 3. Прозорість, підтримка клієнтів Adsell, гарантія постінга контенту та гарантія повернення коштів за невиконання угоди.


Для зручного пошуку каналу на платформі безліч фільтрів, детальна статистика за каналами. Ви можете створити привабливий, цікавий та креативний пост завдяки унікальному функціоналу в рекламному кабінеті, тестувати платформу на просування окремих товарів, або бізнесу в цілому.

Співпрацювати з біржею, чи ні, вирішувати звичайно вам. Але, якщо ви хочете покращити ефективність своєї рекламної кампанії, зручним та швидким способом досягти аудиторії або монетизувати свій телеграм-канал, вам дійсно може допомогти біржа телеграм каналів ADsell. Відгуки рекламодавців говорять про те, що робота з біржею реклами дозволяє їм заощадити час та ресурси на пошуку каналів, зв'язку з їх власниками та організації рекламних кампаній, а власникам каналів- збільшити свій дохід.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 27.03.2023 | Переглядів: 1809 | реклама, интернет

Читайте також на цю тему: