Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Як тримати шкіру обличчя в тонусі?

Автор: Мария Никулина, 27.08.2022, 19:18:37 Як тримати шкіру обличчя в тонусі?
Бути привабливою, сяяти й усім своїм виглядом показувати здоров‘я та красу обличчя - майстерність якою повинна володіти кожна жінка. Для того, щоб підкреслити свою витонченість та прибрати недоліки, необхідно підібрати правильний догляд за обличчям. Ймовірно, кожна жінка у наш час вже точно знає, який у неї тип шкіри, які є недоліки та чого вона потребує для вдосконалення.

Для тих, хто має нормальну, але схильну до сухості шкіру й потребує постійного зволоження, потрібно підібрати відповідний догляд, а на сайті https://galateja.ua/ ви зможете обрати косметику під ваш тип шкіри. На допомогу приходять зволожуючі маски, сиворотки, крем та інші дієві засоби. Власницям висипань, почервонінь, жирної та комбінованої шкіри варто звернути увагу на пілінги, спеціальні маски, протизапальні креми. Часто ми й самі можемо впоратись з підбором варіантів по догляду за власною шкірою.

Проте бувають випадки, що обличчя кричить про допомогу кваліфікованого дерматолога чи косметолога. Тоді дійсно варто піти до спеціаліста та з’ясувати, що не так з епідермісом або іншими тканинними покривами. Дуже часто проблеми зі шкірою сигналізують про хвороби або запалення інших систем організму. До прикладу, шлунково-кишкового тракту, тоді причину лікувати потрібно не тільки зовні, а й всередині. Лікар зможе підібрати вам дієту та порадити саме ту доглядову косметику, яка підходить саме вашій шкірі.

Нагадуємо які існують типи шкіри:

  • Нормальна. Ідеальна, без жодних висипань, сухості, та жиру. 
  • Суха. Шкіра лущиться, потребує постійного зволоження та підтримки водного балансу. 
  • Жирна. Шкіра неприродньо блистить, наявні постійні висипання або без них. 
  • Комбінована. У деяких зонах обличчя шкіра суха та лущиться, у деяких жирна.

Визначити який у вас тип шкіри - це вже 90 % успіху. Тому якщо ви не можете визначити, зверніться до фахівця. Існують проблеми, не пов’язані із типом шкіри, але вони роблять зовнішній вигляд гіршим. До прикладу, синці під очима. Вони зазвичай з’являються у власниць дуже блідої шкіри, через те що саме через неї просвічуються вени.

Постійні синці під очима можуть бути результатом постійної втоми чи недосипань. Косметичні компанії вже давно знають як боротись з цим - в продажі вже є безліч патчів як у рідкому вигляді, так і желеподібному, які дієво розв'язати дану проблему. Пам’ятайте, любити себе означає постійно доглядати за собою, не шкодувати коштів для себе, не шукати відмовок та завжди знаходити час на самовдосконалення. Це має бути невід’ємною частиною вашого життя.
Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 27.08.2022 | Переглядів: 613 | красота, крем, уход, Здоровье

Читайте також на цю тему: