Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Як тимчасово позбутися зубного болю в домашніх умовах

Автор: Сергій Ковальчук, 26.09.2023, 11:03:22 Як тимчасово позбутися зубного болю в домашніх умовах

Людям різного віку відомі ситуації, коли зубний біль не дає думати ні про роботу, ні про відпочинок. Звернутися до лікаря одразу не завжди є змога. Одні люди просто бояться походу до стоматолога, тому тягнуть до останнього моменту, а інші можуть зіткнутися з таким неприємним явищем посеред ночі.

В період гострого болю необхідно прийняти знеболювальні ліки та за першої можливості звернутися до фахівця. На https://liki.ua/shop/brands/nimesil-7757 представлено ефективний препарат, який допоможе за пів години повернутися в більш-менш комфортне становище.

Причини зубного болю

Варто зазначити, що Німесил чи інший знеболювальний засіб – тимчасове розв'язання проблеми на наступні кілька годин. Зуби болять з різних причин:

  • руйнування емалі через дію харчових продуктів та неправильну гігієну ротової порожнини (карієс);
  • пульпіт – занедбаний карієс;
  • періодонтит – біль, що пульсує;
  • періостит – набряки м’якої тканини.


В деяких випадках неприємні відчуття наскільки сильні, що вони віддають у скроню чи навіть плече.

Варіанти лікарських препаратів


Сучасна фармацевтика випускає десятки засобів, які допомагають впоратися з такими неприємностями. Це як добре відомі ліки, як-от Анальгін або Цитрамон, так і досить нові засоби: Найз, Кетанов, Нурофен чи Кеторол. Варто вказати, що всі вищевказані ліки діють по-різному, мають певний час дії та швидкість знеболювання.

Німесил – один із найбільш ефективних засобів. Він випускається у формі порошку, який швидко розчиняється у теплій воді. Така форма дозволяє швидко всмоктуватися через ШКТ та вже через 30-40 хвилин позбавляти від болю.

Звісно, навіть такі ефективні засоби мають протипоказання та рекомендовані дози. Необхідно чітко слідувати інструкції. Всі особливості приймання Німесилу дуже зручно дізнатися за допомогою медичної інформаційної системи «Аптека 9-1-1». Тут є вся необхідна для користувача інформація: від розташування найближчої аптеки, де можна придбати ліки, до інструкції виробника та аналогів.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 26.09.2023 | Переглядів: 361 | зубы, Здоровье, стоматологи

Читайте також на цю тему: