Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Продукти та напої

Замовляйте у Львові суші – Kraft Burger пропонує широкий асортимент

Автор: Оксана Загороднюк, 16.09.2022, 21:13:57 Замовляйте у Львові суші – Kraft Burger пропонує широкий асортимент

Замовити суші у Львові стало як ніколи просто завдяки Kraft Burger. Якщо бажаєте прямо зараз поласувати стравами азійської кухні, варто просто зробити замовлення, та їжа буде доставлена у будь-яку точку міста. Ви навіть не встигнете занепокоїтись. Kraft Burger з радістю доставить свіжі суші та роли до вашого столу. Все що залишається на совісті клієнта – обрати страву, яка найбільше сподобається.

Наприклад, можна замовити класичні суші або ж обрати незвичні смаки. В меню представлені навіть авторські сети, які виготовлені за нестандартною рецептурою. Однак, це їх ніяк не псує. Щобільше, на сайті бургерної  можна знайти альтернативи, якщо хто із вашої компанії не є прихильником азійської кухні.

Ідеальні суші від бургерної – ідеальний смак вашого обіду

На сайті можна знайти величезний асортимент суші та бюргерів на будь-який смак. Азійські страви користуються популярністю, тому меню надзвичайно різноманітне. Можна обрати різні смаки, розміри порцій та склад страви. Кулінари бургерної намагалися задовольнити смаки всіх, хто бажає спробувати азійську кухню, почавши з  найяскравішого її представника – суші. В меню представлені наступні популярні смаки:

  • Класичні суші з лососем або тунцем. Також є варіанти з креветками, крабом і т.п.
  • Різні інтерпретації ролів. У тому числі «Філадельфія» та «Каліфорнія».
  • Теплі роли та суші.


Можливо замовити асорті різної ваги. Якщо у вас велика компанія – не біда. Можна замовити велику кількість їжі, та ще й отримати за це знижку, як активному покупцеві. Але роблячи замовлення потрібно звернути увагу, що представлені смаки дещо відрізняються від класичних представників категорії.

Але нічого незвичного нашому раціону в суші немає. Українці з задоволенням вживають рис, рибу, та і від інших компонентів не відмовляються. До того ж ця їжа не тільки корисна, але і поживна. Тому суші набули в Україні такої популярності.

Щоправда, для виготовлення азійських страв використовують особливий рис. Головна властивість рису, який використовується для суші – його клейкі властивості. Також страву доповнюють морепродуктами, соєвим соусом, рисовим оцетом, щоб підсилити смак. Та все ж різна концентрація компонентів, рецептура та додаткові інгредієнти роблять свою справу, тому суші бувають такими різними.

Чому варто замовляти суші у Kraft Burger

Головна перевага бургерної у тому, що ви можете бути впевнені – їжа свіжа та якісна. Суші не чекають днями, коли їх хтось замовить. Приготування відбуваються одразу після отримання замовлення. Завдяки такому підходу їжа завжди свіжа незалежно від того, коли ви оформляєте замовлення – рано вранці, чи ввечері. Висока якість суші досягається ще за рахунок того, що бургерна співпрацює лише з перевіреними постачальниками, тому ексцесів не трапляється.

Ви можете замовити суші з доставкою. Це може знадобитись, якщо у вас важлива подія, або просто хочете покуштувати щось незвичне, відволіктись від буденності. Звісно, таке рішення буде як найкраще, коли потрібно щось приготувати, а такого бажання немає. Час, який звільниться від приготування їжі, можна буде витратити на щось більш важливе або те, що принесе більше задоволення. До того ж це не дорого, тому не варто відмовляти собі у задоволенні скуштувати щось екзотичне.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Продукти та напої" на ЖЖ.info
Продукти та напої | 16.09.2022 | Переглядів: 475 | бургеры, еда, доставка суши, суши

Читайте також на цю тему: