Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Продукти та напої

Аqua Миргород планує випускати вітамінізовані води

Автор: Сергій Ковальчук, 27.03.2024, 18:12:26 Аqua Миргород планує випускати вітамінізовані води

Завод Аqua Миргород, який спеціалізується на випуску мінеральних та питних вод, планує випустити воду, яка буде збагачена вітамінами. 

Як повідомив власник компанії Олег Міщенко, до кінця року Аква Миргород  представить лінійку вітамінізованих вод, які будуть природно збагачені  мінералами, вітамінами або іншими природними інгредієнтами, що забезпечуватимуть організм енергією та покращуватимуть загальний стан.

«Вітамінізовані води давно набули популярності в країнах Європи та США, особливо серед споживачів, які ведуть здоровий спосіб життя та шукають природні засоби для підтримки організму —  розповів Олег Міщенко.


До 2025 року завод Aqua Миргород планує модернізувати та розширити виробничі потужності. Так, планується побудувати на території підприємства новий склад для зберігання продукції та нову виробничу лінію. 

Нагадаємо, що після зміни власника Aqua Миргород представив природну мінеральну лікувально-столову воду Aqua Миргород DETOX. Наразі це основний продукт заводу. На відміну від штучно збагачених мінералами вод, Aqua Миргород DETOX має природне походження, що робить її чудовим вибором для підтримки здоров’я.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Продукти та напої" на ЖЖ.info
Продукти та напої | 27.03.2024 | Переглядів: 294 | напитки, Миргород, вода, минеральная вода

Читайте також на цю тему: