Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Фінанси

Інтеграція сервісу Knaipa для успішного ресторанного бізнесу

Автор: Мария Никулина, 16.11.2023, 22:44:26 Інтеграція сервісу Knaipa для успішного ресторанного бізнесу

Використання автоматизованої системи для контролю за бізнесом є популярною методикою, що вже активно застосовується в інших країнах. Власна справа потребує багато часу та зусиль, а автоматизація допомагає не лише покращити розвиток, але і проконтролювати заклад громадського харчування на всіх етапах, виявити проблемні місця та активізувати сильні сторони. 

Саме тому власники малого та середнього бізнесу, початківці, що лише відкрили свій бар чи кафе, звертаються до цього сервісу за допомогою у покращенні бізнесу. Звичайно, використання додатка не знімає відповідальності з персоналу за якість виконання роботи й не гарантує одразу великого прибутку, але, як показує практика, суттєво покращує сервіс та робить його ефективнішим.

6556160462947.webp

Перелік послуг

Компанія Кнайпа Сервіс Про займається встановленням автоматизованої системи, що допоможе вести облік та виконувати певні функції для покращення бізнесу та його розвитку. Додаток постійно оновлюється, а співпраця зі ШІ допомагає зробити його майже ідеальним для повсякденного використання у різних сферах бізнесу. Масштаб встановлення у різних закладах просто вражає кількістю. Розроблена та протестована спеціалістами програма Knaipa вирішує багато питань та економить час для всієї команди. 

Можна виділити ряд послуг, які надає сервіс у режимі реального часу, або у конкретний період. Власник вирішує, які дані йому потрібно подивитись, чи які функції проаналізувати. У додатку це легко зробити. Отож, до функцій сервісу належать:

  • Аудит. Чіткий та детальний аналіз і структурування на різних рівнях допоможуть отримувати реальні дані про справи у бізнесі та сформують чітке усвідомлення подальших дій. Вже не потрібно самостійно підраховувати усі цифри, підбивати результати та робити додаткові порівняльні аналізи. Сервіс видає їх на автоматичному рівні. Це не лише загальний фінансовий аудит, але й аналіз кількості продукції на складі, автоматизована закупівля необхідної кількості для приготування страв.
  • Допомога у відкритті закладу під ключ з аналізом усіх потрібних елементів та деталей. З використанням сервісу це допоможе швидше та ефективніше розвиватись бізнесу і при цьому зекономить гроші на перших помилках, яких можна уникнути.
  • Технічна підтримка. Хоча додаток максимально зрозумілий, сервіс дає можливість контролю усіх етапів роботи кафе чи ресторану, спеціалісти працюють цілодобово для додаткових консультацій та підтримки у перевірці деяких функцій. Якість сервісного обслуговування у компанії Кнайпа стоїть на першому місці.
  • Функція автоматизації доставки готових страв. Завдяки підключенню сервісу до веб-сайту компанії можна не хвилюватись про замовлення. Додаток все обробляє автоматично, кухні залишається лише виконувати завдання та видавати готові страви для клієнтів.
  • Інтеграція під бізнес. В залежності від виду власної справи спеціалісти налаштовують функції таким чином, щоб вони максимально відповідали потребам закладу.


Завдяки сервісу можна не лише постійно контролювати персонал чи дивитись на наповненість залів, але і точно знати кількість прибутку, основні витрати та розраховувати на кількість клієнтів. Сервіс допомагає персоналу краще зрозуміти один одного та чітко виконувати свою роботу.

Можливості програми

Сервіс Кнайпа дає змогу розвинути власну справу у сучасних реаліях при мінімальних затратах та з максимальною точністю. Прораховуються всі деталі, враховуються можливі моменти покращення розвитку та підбирається найкращий проєкт для втілення. Реалізація бізнесу через додаток допоможе досягти найвищих результатів та якісно підвищити ефективність послуг.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Фінанси" на ЖЖ.info
Фінанси | 16.11.2023 | Переглядів: 381 | бизнес, деньги, ресторан

Читайте також на цю тему: