Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Автомобілі

Volkswagen T-Roc. Особливості моделі

Автор: Сергій Ковальчук, 04.04.2023, 13:41:01 Volkswagen T-Roc. Особливості моделі

Зовсім нещодавно на дорогах України з’явилася новинка від Volkswagen — компактний Volkswagen T-Roc. Вже зараз купити автомобіль можна в «Інтер Авто Центрі» або зробити передзамовлення. Автосалон Volkswagen в Житомирі пропонує нові кросовери за найкращими цінами. На сайті https://inter-avto.com.ua/ представлена ця та інші цікаві моделі. За допомогою чат-боту в телеграмі покупці можуть легко зв’язатися з менеджерами для отримання консультацій. Ціна автомобіля приємно здивує Вас.

Особливості моделі

Головна особливість полягає в тому, що кросовер став своєрідною ланкою між B-SUV та C-SUV. Тобто він більший ніж T-Cross, але менший за Tiguan. Виробник давно хотів створити компактні кросовери. 

Від задуму до прототипу модель неодноразово змінювала зовнішній вигляд: спочатку T-Roc задумувався як тридверний кабріолет, але в кінцевій версії кросовер став таким як нині. Слідкувати за новинками виробника можна на сторінках «Інтер Авто Центру» в Інстаграмі та на Фейсбуці. Підписка на соціальні мережі Volkswagen Житомир дає змогу отримувати важливу інформацію першим. 

Наразі, T-Roc це єдина модель в якій можна окремо обрати колір даху та кузову. Наприклад, Ви можете замовити білий T-Roc з чорним дахом, що ефектно вирізнить саме ваш автомобіль серед інших на дорозі. Сконфігуруйте свій особливий T-Roc в Інтер Авто Центр!

Сучасна оптика IQ.LIGHT варта окремої уваги. 24 діоди забезпечують кращу видимість, а Dynamic Light Assist автоматично вмикає або вимикає дальнє та ближнє світло, що забезпечує комфорт усім учасникам дорожнього руху. IQ.LIGHT доступна в комплектаціях Sport та R-Line як додаткова опція.

Незалежно від стилю керування, T-Roc тримає дорогу відмінно. Він дозволяє повільно їздити вулицями чи, навпаки, стрімко набирати швидкість. Для любителів швидкої їзди є відповідний спортивний режим, який оптимізує роботу коробки та підвіски на швидкості. Крім відмінної динаміки (від 0 до 100 за 9 секунд) та керованості, модель потішить невеликою витратою палива. В середньому авто споживає всього 7,1 л на 100 км шляху: далеко не всі економічні кросовери можуть похизуватися таким показником.

Що всередині?

Volkswagen T-Roc. Особливості моделі

Салон авто також порадує свого власника. Він поєднує всі позитивні риси кількох кращих моделей виробника. Яскраві вставки салону роблять інтер’єр більш спортивним. Перед тим як купити кросовер, варто дізнатися, які зручності чекають на водія та пасажирів.

В Україні представлені такі комплектації: Style, Sport, R-Line. 

Коплектація Style включає:

  • 6 подушок безпеки;
  • парктроніки попереду та позаду;
  • App-Connect: Apple CarPlay/Android Auto
  • Цифрова панель приладів Digital Cocpit
  • підігрів сидінь;
  • клімат-контроль Climatronic, 2-зонний;
  • мультифункціональне кермо зі зручним керуванням аудіосистемою та бортовим комп’ютером;
  • мультимедійну систему з 6 динаміками;
  • електронні системи, що допомагають в керуванні (Hill Start Assist, Lane Assist, Side Assist, Front Assist та інші).
 

Volkswagen T-Roc. Особливості моделі


Дізнатися більше про модель допоможе YouTube-канал «Інтер Авто Центр», де можна подивитися огляд моделі та вибрати бажану комплектацію.  

Завітайте в “Інтер Авто Центр” за адресою м. Житомир, вул. Коростишівська, 1А.

Або телефонуйте за номером  097 448 7070

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Автомобілі" на ЖЖ.info


Автомобілі | 04.04.2023 | Переглядів: 564 | автомобили, Volkswagen, водители

Читайте також на цю тему: