Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Зовсім нова та вибухова «Victoria»

Автор: Надія Герус, 23.10.2017, 15:48:11 Зовсім нова та вибухова «Victoria»
Дуже важливий день сьогодні був для Житомирського гурту «Victoria». 21 жовтня хлопці вперше представили свій колектив на сцені Лялькового театру. Близько 400 людей відвідали «Вечір світових хітів», який готували музиканти цілий місяць.

«Ми розбирали нові треки та репетирували, як кожен окремо свою партію, так і всією групою. Репетиції проходили з двух годин дня і до пізнього вечора,» – коментує соло гітарист Олександр Бочкарьов.

Victoria» зібрала цілий зал поціновувачів рок та поп хітів, хоча за словами Олега Ордановського (барабани) хлопці не очікували на таку велику кількість людей.

«Ми не думали, що буде заповнений весь зал, але ми хотіли зробити «бімбу», таку вибухову. Я вважаю, що ми її зробили і це було дуже круто. Нам дуже сподобалося як нас прийняли. Ми в захваті» – коментує барабанщик гурту.

Також у колективі є вже музиканти з досвідом. Це Олександр Бочкарьов та Іван Побережник (бас гітара). Для всіх хлопців це був перший офіційний великий концерт. Але сформувався колектив приблизно 4 місяці тому та вже досягли певних висот. Для соліста гурту Богдана Василюка такий досвід є зовсім новим:

«Я співав та співаю зараз у церкві, але в такому вже професійному колективі я співаю вперше. Ми дуже просто об’єдналися, тому що всі хлопці дуже вірять в те, що і я. У всіх одна мета: реалізувати себе як музикантів. Не для грошей або ще чогось. Ми просто віримо у свою мрію, знаємо, що у нас все вийде та плідно працюємо над цим.»

Музиканти з гурту «Victoria» вже мають деякі авторські пісні, які представлять публіці зовсім згодом. А поки хлопці їдуть за кордон, аби дописати свій сольний альбом та представити його у рідному місті, а згодом і всій Україні.
Автор: Надія Герус, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 23.10.2017 | Переглядів: 2316 | концерт, музыка

Читайте також на цю тему:

Коментарів: 0