Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

«Лічба від 1 до 5» Василь Федієнко — веселе знайомство з цифрами

Автор: Светлана Егорова, 28.08.2021, 19:33:34 «Лічба від 1 до 5» Василь Федієнко — веселе знайомство з цифрами

Відтоді як людство винайшло числа, ці маленькі символи увійшли у всі сфери життя: без знання цифр не порахувати смачних цукерок, не натиснути потрібну кнопку в ліфті, не розплатитися в магазині (адже у кожного товару є зазначена ціна), навіть у схованки без лічби не пограєшся! Одним словом, змалечку людина всюди зустрічає числа.

Якщо у вас підростає маленька чомучка, яка вже потроху цікавиться цифрами й кумедно намагається рахувати, тоді саме час купити книгу Лічба від 1 до 5 Василь Федієнко. Ця кумедна книжка з віконцями напевне сподобається малюкові, адже так цікаво дізнаватися, хто ж сховався на кожній сторінці.

Знати, як свої п’ять пальців

Барвисте видання, що так і проситься до рук і ручок, не лише стане малюкові в пригоді при вивченні цифр від 1 до 5, а й допоможе розвинути деякі уміння. Якщо ви вирішили купити книгу «Лічба від 1 до 5», підготуйтеся до того, що з нею дитина успішно розвиватиме певні навички, а також видання активізує пізнавальні процеси та зацікавленість до вивчення нового:

  • Щоб відшукати й відчинити приховані віконечка, знадобиться увага та спостережливість.
  • Концентрація — аби порахувати веселих героїв та виконати завдання.
  • Віконечка у цій картонній книзі від Видавничого дому «Школа» розвиватимуть дрібну моторику. Як відомо, вправи для рук і пальців позитивно впливають на розвиток мовлення та діяльність головного мозку людини, а також тренують координацію рухів.


У книги «Лічба від 1 до 5» Василь Федієнко ціна може періодично знижуватися під час проведення тимчасових акцій на сайті видавництва. Вона подарує купу позитивних вражень та яскравих емоцій дитині дошкільного віку. Після роботи з цією картонкою ваше малятко почне спритно рахувати все навкруги: пташок на дереві, машини у дворі, песиків, що граються в парку. Одним словом, ця книжечка і цікава, і корисна, до того ж чудово оформлена.

Вчимося з виданнями Василя Федієнка

Українська малеча залюбки вчиться з книгами автора, а батьки тішаться дитячими успіхами. Укладач численних навчальних посібників, Василь Федієнко давно довів, що вчитися можна цікаво та весело, і це підтвердять всі, хто знайомий з найвідомішим та найефективнішим сучасним букварем «Читайликом». Україна опановує читання разом з цим чудовим виданням багато років поспіль.

Та не тільки читати вчить автор Василь Федієнко: у легкій невимушеній манері він допомагає дітлахам з англійською та німецькою мовою, письмом, розвитком мислення, закладає основи швидкочитання. Ціни на посібники доступні для батьків. Він створив також цікаву та потрібну збірку корисної інформації для найменших «Розвиватика», книги «Моя планета Земля», робочі зошити для підготовки до школи серії «Крок до школи» — справжня знахідка для дорослих, які прагнуть всебічно розвивати дошколярика!

Усі книги автора видавництво Школа пропонує придбати в інтернет-магазині, де також можна ознайомитись з анотаціями та рецензіями до видань. І найменшого карапуза, який лише починає знайомство з довкіллям, і для того, хто готується стати першокласником, і для учня молодшої школи — для кожного читача видавництво має цікаву та корисну літературу, ознайомитися з якою можна за посиланням https://schoolbook.com.ua/

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 28.08.2021 | Переглядів: 945 | детские книги, книги, Обучение

Читайте також на цю тему: