Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2008 » Июнь » 12 » 13:10:29

Рейтинг БЮТ в Житомирі стрімко падає - Олексій Василевич

12.06.2008, 16:09:44 6639 1
Рейтинг БЮТ в Житомирі стрімко падає - Олексій Василевич

®
Такі дані оприлюднив, директор найпопулярнішого в регіоні РR- агентства "Імідж-майстер" Олексій Василевич за результатами проведеного дослідження.

Результати показали, що рейтинг БЮТ катастрофічно впав і така тенденція продовжується.

В рамках соціологічного дослідження, яке проводилося агентством в місті Житомирі на початку червня, було опитано 2400 респондентів. Сьогодні житомиряни готові проголосувати за Партію Регіонів - 28%, Блок Литвина - 9,6%, НУНС - 7,5%, КПУ- 6,4%, БЮТ - 27,2%. Серед політичних сил найбільше в Житомирі впав рейтинг у БЮТ ( їх результат на парламентських виборах в 2007р. складав 40%).

Олексій ВАСИЛЕВИЧ переконаний, що причиною стрімкого зниження рейтингу БЮТ в Житомирі є по-перше загальноукраїнська економічна криза, спричинена урядом Тимошенко: висока інфляція, значне зростання цін, по-друге недбала політика місцевих очільників БЮТ, які сьогодні займаються виключно популізмом.

О. Василевич впевнений, що Житомирський БЮТ наразі має серйозну кризу жанру.

Сьогодні голова міської організації БЮТ, нардеп Олег Черпіцький всіляко намагається хоч якось втримати рейтинг й вдається до цинічних методів піару - використовуючи дітей.

Причому нардеп-бютовець робить піар не на простих дітях, а на тих які є соціально незахищеними й потребують дійсно допомоги. Так в житомирських ЗМІ прес-служба Житомирського БЮТ поширює матеріали про відвідани депутатом Житомирської обласної організації глухонімих, Денишівського дитячого будинку для дітей-сиріт, де нардеп роздає тільки обіцянки та запевнення. Політики у нас таке люблять!

"Краще б у БЮТі дбали про те, щоб таких дітей було менше", - сказав О. Василевич.

Директор РR- агентства впевнений, що піар на дітях, який робить Житомирський БЮТ в особі Черпіцького не додасть йому рейтингу, а навпаки - зменшить, оскільки електорат Житомирщини "стомився від політичної любові нардепів до дітей".

Схожі новини:


Комментариев: 1
робеспьер
1 Александр (робеспьер)   • 17:29:09, 24.08.2008 [Материал]

А кто у нас в Житомире слышал про БЮТ? Рейтинг своей партии на житомирщине всегда делала сама Тимошенко,а областные лидеры партии всегда были на готовом!!! Примером служит Антипов. По каким критериям выбирается областное руководство БЮТ? Вообще непонятно.
Оголошення на ЖЖ інфо: