Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2008 » Сентябрь » 15 » 00:16:46

Ю.Забела пообещал отремонтировать Центральный стадион в Житомире

15.09.2008, 00:16:46 5740 3
Ю.Забела пообещал отремонтировать Центральный стадион в Житомире

Юрій Забела зобов’язався подарувати Житомиру на 1125 ювілей відремонтований Центральний стадіон. Про це керівник області заявив громаді міста під час урочистих зборів, присвячених дню народження Житомира.

«Усвідомлюючи просту істину, що без подарунків на свято не йдуть, я хочу сьогодні при всій шановній громаді пообіцяти, що рівно за рік на тисяча сто двадцять п’ятий ювілей Житомир отримає оновлений, відремонтований, сучасний Центральний стадіон. Це буде мій подарунок місту, де я навчався і працюю.» - сказав голова обласної адміністрації.

Юрій Забела також наголосив, що такий подарунок має під собою логічне підґрунтя, адже Житомир виховав не одне покоління Олімпійських чемпіонів.

Зокрема, у Житомирі народилися – триразовий чемпіон Олімпійських ігор з парусного спорту Валерій Манкін, дворазова чемпіонка Олімпійських ігор з гандболу Наталія Тимошкіна, бронзовий призер Олімпійських ігор з академічного веслування Григорій Дмитренко, бронзовий призер Олімпіади з біатлону Валентина Цербе.

Керівник області також наголосив, що Житомир має особливий дух і атмосферу, адже у різні часи саме Житомир обрали для творчості Святослав Ріхтер, Володимир Короленко, Борис Тен, Іван Кочерга, Олег Ольжич.

«Житомирський край унікальний і тим, що це було єдине місто на Правобережній Україні, на теренах якого з’явилася у 18 столітті перша гімназія. Славний освітянськими традиціями Житомир і сьогодні. Віднедавна місто отримало перший у його історії Національний університет.» - відзначив Юрій Забела.

У своїй промові Юрій Забела зробив акцент і на промисловий та економічний потенціал обласного центру, який забезпечує третину всього промислового виробництва області. У Житомирі працює понад 80 промислових підприємств. За обсягами експортних поставок Житомир займає першу позицію серед інших міст області.

Голова адміністрації побажав усім житомирянам здоров’я, достатку, родинного затишку та гарно і достойно відсвяткувати день народження рідного міста.

Схожі новини:


Комментариев: 3
Fedya
1 Fedya (Fedya)   • 10:34:30, 15.09.2008 [Материал]

Напевно, через рік це буде інший голова ОДА, якщо таку посаду взагалі не скасують...
kim
2 Игорь (kim)   • 17:50:52, 15.09.2008 [Материал]

вот вот , я это тож хотел сказать но меня Федя выпередил , просто после выборов его явно уберут )) по этому эти слова так и останутся словами а не делом, а потом он просто скажет что мол извените я уже не ваш начальник областиЮ очредной РАЗВОД
Читатель
3 Дмитрий (Читатель)   • 11:54:03, 16.09.2008 [Материал]

Когда говорят: "Це буде мiй подарунок мiсту", то предполагается нечто за собственные средства, а так это выглядит очередным популистким лозунгом. Тем более,что в стране может поменяться власть и губернатор может "испариться",как предыдущий "гений". Так что не особо надейтесь
Оголошення на ЖЖ інфо: