Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2009 » Октябрь » 26 » 17:57:50

Житомирская фирма «Полісся-Продукт» выкупит недостроенный рынок в Бердичеве

26.10.2009, 17:57:50 13921 2
Житомирская фирма «Полісся-Продукт» выкупит недостроенный рынок в Бердичеве

Епопея з продажу критого ринку в Бердичеві нарешті доходить до логічного завершення. Це стало відомо після позачергової 36 сесії бердичевської міськради, яка відбулася 26 жовтня.

На цей об’єкт є покупець із Житомира – фірма Полісся-Продукт. Який згоден з встановленою ціною, і навіть прислав на сесію своїх представників, яким депутати могли задати питання.

Цією можливість відразу ж скористалася постійна «захисниця» ринку, депутат та голова союзу підприємців, пані Просянова. Вона запитала, чи бачили взагалі представники Полісся-Продукт об’єкт, який купують. На її думку вони просто беруть кота в мішку. Також депутата Просяному цікавило, чи збережеться цільове призначення об’єкту, чи буде викупатися частка споживспілки, та чи буде Полісся-Продукт співпрацювати з союзом підприємців в майбутньому.

На ці питання відповів заступник директора Полісся-Продукт. Він розповів, вони вже домовились з споживспілкою про викуп і її частки критого ринку,  сам об’єкт теж бачили і розуміють, що для його добудови необхідно докласти чимало зусиль. Крім того, цільове призначення критого ринку залишиться таким самим. Ну, а для співробітництва з пані Просяновою теж немає ніяких перешкод.

Отже, можна сподіватися що невдовзі у Бердичеві на одну недобудовану споруду стане менше. А на її місці з явиться... Що саме, токи ще точно невідомо. Чи це буде торговий центр, чи той же ринок, неважливо. Головне – що нова споруда буде радувати погляд своїм сучасним виглядом, пише Денис Заремський.



http://img.zhzh.info/_ph/1/2/114268696.jpg
Недостроенный крытый рынок в центре Бердичева

Тэги: рынки, Бердичев, Полісся-Продукт, продукты
   По матеріалам: Деловой Бердичев

Схожі новини:


Комментариев: 2
hot_max
1 Максим (hot_max)   • 10:13:50, 27.10.2009 [Материал]

Полесье рулит....
giena2000
2 giena (giena2000)   • 10:57:56, 27.10.2009 [Материал]

Пусть покупают кто угодно, лишь бы были украинские фирмы и привели рынок в порядок с украинскими работниками.
Оголошення на ЖЖ інфо: