Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2015 » Май » 27 » 14:57:48

За рік в Україні не змогли побити рекорд житомирян з розміщення найбільшого прапору     Реклама  

27.05.2015, 14:57:48 5509 5
За рік в Україні не змогли побити рекорд житомирян з розміщення найбільшого прапору

Рік тому житомиряни встановили рекорд – на фасаді учбово-виробничого підприємства УТОГ з’явився найбільший прапор України. 24 травня, якраз у переддень президентських виборів, ця акція невимушено об’єднала простих людей довкола патріотичних цінностей.

Зараз, рік потому, організатори заходу діляться своїми спогадами.

Ідея вивісити найбільший прапор виникла у генераотного директора компанії «Інформбюро» Ярослава Гапоненка та директора підприємства  ЖУВП «УТОГ» Олександра Єфімовича.

«Наш проект набув всеукраїнського розголосу, адже прапор, розміром 450 м2 і вагою 150 кг був внесений до Національного реєстру рекордів. Минув рік і цей рекорд не вдалося перевершити жодному обласному центру. Це дійсно – велика подія, адже Житомир заявив про себе як місто патріотів», – каже Ярослав Гапоненко.



Технічний бік справи під час реалізації проекту лягав якраз на плечі Ярослава. У своїй компанії він особисто очолює напрямок розміщення великих рекламних площин (брандмауерів). Досвід цієї роботи виявився корисним і для проекту «Найбільший прапор на фасаді будівлі». Адже всі технології, завдяки яким втілювався задум, є його особистими напрацюваннями. А взагалі, на кожному з етапів Ярослава підтримувала надійна команда однодумців.

Так, презентація найбільшого державного прапора супроводжувалася насиченою культурно-масовою програмою. Її організовував виконавчий директор «Інформбюро» Вадим Яворський. У свою чергу, він також відзначає чуйність учасників заходу: «Виступити на святі одразу погодилися музиканти з хорової капели „Орея“ та фіналіст телепроекту „Голос країни‟ Артем Кондратюк. Також нас підтримали представники Житомирського інституту культури і мистецтв. Крім того, допомагали міська влада, особлива подяка керівникам управлінь культури міської ради та облдержадміністрації – Ларисі Харчук і Юрію Градовському».



За словами Вадима, проект вдалося втілити в дуже стислі терміни – менше як за місяць. Свою лепту у реалізацію проекту вніс і інтернет-магазин національної символіки «UAPATRIOT.COM». Завдяки йому свято дійсно набуло патріотичного забарвлення.

Директор інтернет-магазину Олександр Павлюк: «Цей прапор став візитівкою міста Житомира. На його фоні молоді подружні пари фотографуються так же часто, як і біля Монумента Слави чи пам’ятника Тарасу Шевченку».



Більше того, жителі інших міст, відвідуючи наш обласний центр, нині роблять пам’ятні фотознімки передусім біля цього величезного стягу. При цьому туристи одразу ж поширюють світлини у соцмережах. Схожі фото на згадку полюбляють і бійці АТО.

Поява найбільшого прапора України в нашому місці стала реальністю значною мірою і за підтримки страхової компанії «UNIQA». «Ця подія дійсно спонукає до відчуття себе патріотом. Попри те, що наша компанія має австрійські корені, ми розуміємо необхідність підтримувати національні ідеї. Тож «UNIQA» долучилася до проведення цього свята, надавши спонсорську підтримку організаторам. Особливо приємно, що цей рекорд досі не побито», – ділиться своїми враженнями директор обласної дирекції компанії «UNIQA» Наталія Степанська.



Патріотизм – почуття апріорне і незникоме. Ярослав Гапоненко каже, що успішне втілення проекту «Найбільший прапор України» лише посилило його серед команди організаторів.

«Особливу подяку висловлюємо колективам підприємств та їх керівникам: ЖУВП «УТОГ», ТРЦ «Глобал UA», ТОВ «Бердичівський пивзавод», ТОВ «Вертикаль» і «Сенс Принт», а також іншим організаціям, які долучились до нас, прес-секретарю свята – Анні Данюк-Черкашиній. А особливо тисячам житомирян, які прийшли на захід і підтримали його», – зазначає директор компанії «Інформбюро».

Усвідомлюючи суспільну відповідальність, наразі організатори всіляко допомагають і бійцям АТО. До такої благодійної діяльності долучаються всі підприємства, завдяки яким було втілено проект «Найбільший прапор України».

Так, УТОГ замається пошиттям бронежилетів для армії, ТОВ «Бердичівський пивзавод» забезпечує бійців питною водою, «Інформбюро» допомагає волонтерським організаціям збирати речі та кошти для військовослужбовців, ТРЦ «Глобал UA» сприяє волонтерам у збиранні продуктів харчування, а інтернет-магазин «UAPatriot.com» передає військовим частинам прапори України.

Тож, рекорд «Найбільший прапор на фасаді будівлі» – це яскравий приклад того, як спільні зусилля звичайних людей, справжніх патріотів України втілюються у великі справи.

Схожі новини:


Комментариев: 5
alex_sahar
1 Alex (alex_sahar)   • 19:46:17, 27.05.2015 [Материал]

потому что мы лучшие!=)
rzk
2 rzk (rzk)   • 21:20:42, 27.05.2015 [Материал]

http://moygrad.kiev.ua/2014/05/06/u-ahmetova-zavernuli-cum-v-ukrainskij-flag/ а это что?
HOOLIGAN
3 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 22:22:10, 27.05.2015 [Материал]

вначале думаю, а что смущает в статье...ну флаг...ну спонсоры....ах итить его мать, да рекламой пахнет.....а глядь в начало- таки реклама, и снова на святом!
Тьфублят!!!
Читатель
4 Дмитрий (Читатель)   • 07:04:15, 28.05.2015 [Материал]

Вся эта история- большой мыльный пузырь.
Коренной
5 Алексей Александрович (Коренной)   • 17:58:56, 28.05.2015 [Материал]

И всё-таки, подсчитайте, сколько народа, вдохновившись вашим рекордом, перекрыли нормативы за плугом, за станком, при ремонте дорог и канализации, строительстве жилья и разрушении ранее построенного. Должен же быть какой - то экономический эффект, как, не к ночи сказано, у стахановского движения
Оголошення на ЖЖ інфо: