Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2015 » Ноябрь » 18 » 12:14:55

​Дух Житомира у новій гастро-ресторації «Фамілія»

18.11.2015, 12:14:59 10357 0
​Дух Житомира у новій гастро-ресторації «Фамілія»

Кожне місто, як і кожна людина, має свою історію і свою долю. «Фамілія» — унікальна гастро-ресторація. Саме тут можна відчути дух Житомира. 

Історія міста — це переплетіння його людей і родин: з різним походженням і мовами, різними традиціями — і різними кухнями. Дух міста — це щедра гостинність, теплий затишок сімейного кола.

На стінах — старовинні фото, поруч зі столами — камін, на підвіконнях — свічки та квіти… Затишно, комфортно і смачно. Саме так оцінили нову гастро-ресторацію «Фамілія» перші відвідувачі на відкритті закладу.














Тільки в «Фамілії» можна замовити сніданки за рецептами родини барона де Шодуара, спробувати паштет з качки від бабусі Володимира Висоцького або почаювати так, як це робили колись у домі піаніста Ріхтера. 

«Щоб створити неповторну атмосферу, довелось чимало попрацювати: провести своєрідне дослідження історії міста та відомих житомирян. Але це було дуже цікаво! Вітаємо у родині та пропонуємо відчути дух Житомира!», — розповіла адміністратор гастро-ресторації.



На відкритті гості закладу та перехожі потрапляли до Житомира початку минулого століття. Відтак тут прогулювались  дама з поетом, городничий перевіряв документи, а пан Голохвастов шукав родичів з Бердичева... Але мабуть, краще побачити, ніж почути!

Гастро-ресторація «Фамілія» знаходиться за адресою: вул. В. Бердичівська, 10. Ознайомитися з меню закладу та забронювати столик можна на сайті familiyagroup.com 


 
«Візьміть квітку для дами»

 
«Чому Ваша карета так швидко їде? Дозволено – не більше 5 верст!»

 
«А шо це за дама? Ви, часом, нє з Бєрдічєва?»

 
«Сенсація! Сенсація! Нова ресторація!»

 
«Прєд’явіть Ваші докУменти, пожалуйста»



















Тэги: Житомир, ресторация, «Фамілія»

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: