Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2015 » Декабрь » 29 » 15:33:35

ЗМІ: Міністр розповів про своїх підлеглих, які змінили в держреєстрі статус Житомирської кондфабрики     Реклама  

29.12.2015, 15:33:35 3361 5 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
ЗМІ: Міністр розповів про своїх підлеглих, які змінили в держреєстрі статус Житомирської кондфабрики

Із власних джерел у Мін’юсті керівництво підприємства ТДВ "ЖЛ" отримало інформацію,  по заяві міністра юстиції Павла Петренка до ГПУ про вчинення кримінальних правопорушень його підлеглими, які причетні до видалення з Держреєстру Житомирської кондитерської фабрики. Мова йде про начальника управління юстиції в Житомирській області Олега Горая та його підлеглого В’ячеслава Лоханчука.

Відповідне повідомлення Міністерства юстиції до ГПУ є в розпорядженні видання "UA1".







Так, у відомстві визнали, що службова особа Житомирського міського управління юстиції (а саме В’ячеслав Лоханчук) видалила з Держреєстру підприємців ТДВ "ЖЛ" на основі рішення Тернопільського адмінсуду від 23 листопада, яке ще навіть не вступило в законну силу.

Проведена службова перевірка виявила, що Головне територіальне управління юстиції в Житомирській області, яким керує Олег Горай, "вчинило реєстраційні дії щодо скасування запису про держреєстрацію ТДВ "ЖЛ" без наявності законних на те підстав".

Окрім того, є ознаки того, що житомирське управління юстиції навмисно приховало вказані факти від Мін’юсту, що "підриває імідж Міністерства юстиції України".

"Повідомлення про кримінальні правопорушення зобов’язані прийняти та зареєструвати слідчий, прокурор або інша уповноважена службова особа" – зазначається в повідомленні. Вимагається розпочати досудове розслідування. У разі виявлення наявності складу злочину, Мін’юст просить притягнути встановлених осіб до кримінальної відповідальності, - повідомляє видання "UA1".

Тэги: Минюст, ласощи

Схожі новини:


Комментариев: 5
dinara
1 dinara (dinara)   • 17:44:38, 29.12.2015 [Материал]

Министр юстиции Петренко просто делает вид что ничего не знал и переводит все стрелки на своих подчиненных
Серж
2 Серж Ніхто (Серж)   • 19:47:01, 29.12.2015 [Материал]

Якщо, Горая "взують" і він буде визнаний винним то це значить про те що так звана командв зубка (Фронт змін), буде визнана найкорумпованішою групою осіб м. Житомира за останні декілька сот літ історії славного міста Житомира. Не потрібно дивитись від якої він партії йшов у політику, потрібно знати хто його просував та підтримував весь час.
Що не день то страшніше жити з такими державними керівниками.
Юрко
3 Градовський (Юрко)   • 20:46:34, 29.12.2015 [Материал]

Націоналізувати і крапка.
AlexIvanov
4 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 14:08:11, 30.12.2015 [Материал]

В юстиции Жит. обл. одни коррупционеры...Дяченко, Петренко, Ярош, Сахненко-это стержень зла
Cobalt
5 Cobalt (Cobalt)   • 22:48:09, 30.12.2015 [Материал]

"...Націоналізувати і крапка..."

Ох, как это по-лЬенински звучит. Так она, кондитерка, и была государственным предприятием, пока в 90-х не развалилась. Вместе с тем государством...
Оголошення на ЖЖ інфо: