Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2016 » Октябрь » 21 » 14:53:48

Бюджет-2017 обговорили у Житомирській облдержадміністрації

21.10.2016, 14:53:48 3213 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Бюджет-2017 обговорили у Житомирській облдержадміністрації

Сьогодні, 21 жовтня, в облдержадміністрації обговорили питання закінчення 2016 бюджетного року та формування головного фінансового документу на 2017 рік.

Нарада пройшла під головуванням заступника голови ОДА Ярослава Лагути, першого заступника голови обласної ради Сергія Крамаренка, голови комісії обласної ради з питань бюджету та комунальної власності  Олега Дзюбенка, заступника голови громадської ради при облдержадміністрації Петра Закусила, за участю керiвникiв структурних пiдроздiлiв ОДА та головних бухгалтерів. Про це повідомляє прес-служба ЖОДА.

«Зараз маємо спільно сформувати бюджет на наступний рік із урахуванням усіх змін. З поточним бюджетом виникали суперечки, тому маємо спільно пропрацювати це питання, щоб подібних ситуацій не виникало», – зазначив Ярослав Лагута.

Директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ганна Ємченко поінформувала усіх присутніх про стан виконання бюджету за дев’ять місяців поточного року та про вимоги формування обласного бюджету на наступний рік.

Зокрема, усі розпорядники коштів мають закласти в повному обсязі в бюджет заробітні плати для працівників бюджетної сфери та витрати на енергоносії.

Також пiд час обговорення фiнансових прiоритетiв на 2017 рiк, пiдготовки галузевих програм департаментом фiнансiв наголошено про запровадження у 2017 роцi програмно-цiльового методу.

Ганна Ємченко пiдкреслила, що в наступному роцi вестиметься ще бiльш жорсткий контроль за використанням бюджетних коштiв.

Вже 4 листопада відбудеться сесія обласної ради, де розглянуть питання внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік, а до 25 грудня має бути прийнятий новий бюджет на 2017 рік.






Тэги: бюджет, обсуждение, Житомирская область, облгосадминистрация

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: