Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2017 » Июнь » 1 » 22:25:41

Юрій Павленко: захист прав дітей для Опозиційного блоку – найвищий пріоритет

01.06.2017, 22:32:31 3513 14 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Юрій Павленко: захист прав дітей для Опозиційного блоку – найвищий пріоритет

По всій Житомирщині представники Опозиційного блоку вітали дітей зі святом, дарували подарунки, бажали миру і благополуччя.

«Неоголошена війна, погіршення доступності та якості медичних послуг для дітей, затягнута судова реформа, низька ефективність державних рішень - це все нові виклики і загрози для благополуччя дітей. Посилились і, так би мовити, традиційні ризики: втрата дітьми сім'ї і батьківського піклування, зростання злочинності серед дітей і по відношенню до дітей, високий рівень бідності сімей.

І все ж, попри усвідомлення безлічі дитячих проблем, маємо знайти сили, волю і наснагу для захисту дітей в Україні. Зі святом 7,5 млн дітей і тих дорослих, - батьків, педагогів, лікарів, представників інших професій, - усіх, хто служіння дітям визначає життєвим пріоритетом!».

З такими словами народний депутат України, голова Житомирської обласної організації Опозиційного блоку Юрій Павленко звернувся до учасників та гостей гала-концерту конкурсу - фестивалю "Мати. Родина. Україна" на кращу музично-хореографічну композицію серед вихованців дошкільних навчальних закладів Житомира.

Свято відбулось 1 червня на сцені літньої естради Житомирського міського парку культури і відпочинку за активної участі депутатів, благодійників, представників громадських організацій.

«Фестиваль "Мати. Родина. Україна" в Житомирі проходить уже вп'яте. Особливістю цього фестивалю є те, що участь у ньому беруть не професійні творчі колективи, а звичайні вихованці дошкільних навчальних закладів міста. 11 дошкільних навчальних закладів Житомира демонстрували гостям свої творчі доробки, а всього цьогоріч до фестивалю долучилося вже 26 садочків. Обирати переможців було дуже складно, тому що всі діти надзвичайно талановиті. Тому під час сьогоднішнього гала-концерту відбулося нагородження як переможців, так і учасників», - розповіла голова постійної комісії міськради з соціально-гуманітарних питань, співорганізатор фестивалю Наталія Леонченко. - Ми дякуємо абсолютно всім, хто робить цей фестиваль справжнім дитячим святом».

Народний депутат Юрій Павленко окремо подякував міському голові Житомира Сергію Сухомлину, депутатам міської ради за постійну увагу до проблем дітей Житомира, за те, що цей унікальний фестиваль проходить саме у нашому місті.

«Це надзвичайно щире і гарне свято, створене неперевершеними дитячими талантами і самовідданою любов’ю дорослих», - сказала про фестиваль керівник секретаріату міжфракційного депутатського об'єднання "Захист прав дитини в Україні - пріоритет держави" Людмила Волинець.

Учасник оборони Донецького аеропорту, «Кіборг» Дмитро Бондар, який прийшов на свято разом з родиною звернувся до організаторів та меценатів фестивалю з такими словами:

«У цей день хочу висловити особливу подяку організаторам свята для дітей, оскільки у той час, коли частина батьків захищає дітей на сході України, добре, що є ті, які захищають їх тут, на мирній території».

Заходи до Дня захисту дітей за ініціативи, участі представників Опозиційного блоку відбулися по всій області.

Так, за сприяння керівника фракції в обласній раді Анатолія Мелашенка нові сучасні гральні майданчики напередодні були відкриті у Коростені. Нині там щодня з користю для здоров’я і з гарним настроєм відпочивають сотні дітлахів.

Одразу у п'яти населених пунктах Житомирського району встановлено сім майданчиків для дитячого дозвілля за сприяння депутата обласної ради Раїси Гулої. Причому, до цього часу тут взагалі не було місць для організованого та безпечного відпочинку малечі.

З подарунками для маленьких пацієнтів педіатричного відділення районної лікарні завітала у Черняхів депутат обласної ради Наталія Рибак. А у селі Новопіль за її сприяння цього дня було відкрито дитячий майданчик. Діти з дитсадка отримали подарунки.

За сприяння депутата обласної ради Олександра Чорноморця напередодні Дня захисту дітей на сесії Черняхівської районної ради погоджено виділення 32 тис грн на облаштування комплексу спортивно-ігрових майданчиків біля дитячого садочку на території Салівської сільської ради.

Депутат обласної ради Володимир Нагорняк у День захисту дітей навідався із солодкими подарунками у два дитячі садочки та у школу сіл Веселівка та Лісівщина Коростенського району, де навіть під час канікул діти відвідують різноманітні гуртки.

У Коростені представники Опозиційного блоку відвідали КП «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Джерело надії» міської ради» та вручили директору Центру Сертифікат на суму 21 000 грн. від депутата обласної ради Анатолія Мелашенка на придбання реабілітаційного обладнання.

Отримали подарунки і діти у Бердичеві.

Вітали дітей представники Опозиційного блоку цього дня по всій області.













Схожі новини:


Комментариев: 14
viewer
1 Name Surname (viewer)   • 22:39:36, 01.06.2017 [Материал]

Самопоміч - автори пені за комуналку та розширення прав монополістів, чомусь в Житомирській облраді почали ратувати за вирішення питання сміття.
Так званий "опозиційний блок", який умудрився своїм "мудрим керівництвом" довести країну до бунту теж з потоку новин не вилазить.
Висновок: намічаються вибори.
electrician
11 IGOR (electrician)   • 09:33:03, 02.06.2017 [Материал]

Никаких досрочных выборов НЕ БУДЕТ ! Чтобы это понимать не надо быть политологом , а просто включите логику. БПП и НФ сейчас составляют значительную часть ВР и они не допустят . Они прекрасно понимают , что с их сегодняшними рейтингами эти выборы будут провальными для них ! А особо ратующим за перевыборы элементарно заткнут рот деньгами , какими-нибудь преференциями , а скорее всего постами в КМ . На днях Гройсман заявил о грядущих перестановках в КМ ! Так что ещё как минимум два года нам ТЕРПЕТЬ этих "правителей".
ip1982
2 Igor (ip1982)   • 23:34:55, 01.06.2017 [Материал]

Павленко, як і опоблок вцілому, непогано освоює проФФесію аніматора.
Hoakina
7 Марина (Hoakina)   • 06:08:38, 02.06.2017 [Материал]

На 2. Може на курортах в Єгипті пора працювати? захисники...
Smoyk_zT
10 Max (Smoyk_zT)   • 09:14:57, 02.06.2017 [Материал]

напевно на курорті і захищають
vovik-zt
3 ВовикЬ (vovik-zt)   • 23:46:03, 01.06.2017 [Материал]

Такие типы как этот Павленка меня просто бесят, мне он напоминает хирурга-мясника, который накосячил на своих первых десяти операциях, но рассказывает что у него большие планы в хирургии!
dakar
4 Инспектор Кранник (dakar)   • 00:22:04, 02.06.2017 [Материал]

Павленко наедятся, что житомиряне забудут каким он был губернатором? Или министром спорта? Или 3 года был уполномоченным президента с прав ребенка?
Павленко был у власти около 10 лет, что же ты сделал Юра за это время. Які твої здобутки?
ZVEZDA
5 Житомирянин (ZVEZDA)   • 00:46:56, 02.06.2017 [Материал]

На 4. НИКАКИМ!!!
viewer
6 Name Surname (viewer)   • 05:17:27, 02.06.2017 [Материал]

Не переживайте за Павленка, у нас он народ вже років 20 голосує за одного й того ж депутата - Развадовського. При тому, що про нього всі все знають. Ось Вам і "мудрий і працьовитий" український народ. Заодно ось Вам і відповідь чому ми так живемо.
Танюша
14 Татьяна (Танюша)   • 11:51:50, 05.06.2017 [Материал]

В отличии от Павленко, Развадовский помог каждой семье, где нужны были деньги на операцию или лечение. Кто из жопоблока вынул хоть десятку из кармана? Павленко, кроме себя любимого, никого вокруг не видит
MAS-ter
9 Mast (MAS-ter)   • 09:12:12, 02.06.2017 [Материал]

пару миллионов на счетах
Юрко
8 Градовський (Юрко)   • 06:58:17, 02.06.2017 [Материал]

Добродєтєлі ви наші)))) І не одна падлюка не каже, що все це за рахунок обласного бюджету
comments
12 Сергей Иванович (comments)   • 20:42:09, 02.06.2017 [Материал]

Опиздацийный блох - это раковая опухоль украинской политики.
AlexIvanov
13 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 13:42:13, 03.06.2017 [Материал]

Всех депутатов на.уй!.
Оголошення на ЖЖ інфо: