Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2017 » Июнь » 20 » 08:25:44

Фракція «Об’єднання «Самопоміч» у Житомирській обласній раді: «Пообіцяли – виконуйте!»     Реклама  

20.06.2017, 08:25:44 2481 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Фракція «Об’єднання «Самопоміч» у Житомирській обласній раді: «Пообіцяли – виконуйте!»

Депутати фракції “Об’єднання “Самопоміч” в Житомирській обласній раді закликають жителів області прийти на мітинг під стіни Верховної Ради України 21 червня, аби змусити владу виконувати свої обіцянки. 

Президент України і парламентська коаліція мають дотриматись політичних обіцянок і врешті-решт розглянути проекти законів, які є нагальними для проведення політичної реформи. Слід наголосити, що це були вимоги Майдану. Ще 22 лютого цього року Комітет з правової політики і правосуддя ВРУ розглянув на своєму засіданні законопроекти «Про вибори народних депутатів України» №№ 1068, 1068-1, 1068-2, які стосуються виборчої реформи. І коаліція, і Президент говорили, що ці законопроекти будуть визначені як першочергові для розгляду у Парламенті. Проте цього так і не відбулося. 

 


«Ось як ми бачимо політичну реформу: повністю відкриті списки, скасування мажоритарної системи, заборона політичної реклами на телебаченні, зниження прохідного відсотку. Від того, кого ми оберемо і приведемо у владу, залежить майбутнє держави», - зазначив голова фракції «Об'єднання «Самопоміч» в обласній раді Віталій Ейсмонт. 


Також демократичні сили, які прийдуть на мітинг 21 червня, будуть вимагати прийняття закону про врегулювання процедури імпічменту президента, зміну складу ЦВК.
 
Прес-служба фракції «Об'єднання «Самопоміч» у Житомирській обласній раді

Тэги: Самопоміч, облсовет, Житомирская область

Схожі новини:


Комментариев: 2
viewer
1 Name Surname (viewer)   • 09:14:39, 20.06.2017 [Материал]

Вау, і це якраз та фракція, яка у Верховній Раді лобіює пеню за невчасну сплату комуналки та розширення прав монолістів через законопроект 1581-д: загальнобудинковий облік і т.д.
vovik-zt
2 ВовикЬ (vovik-zt)   • 22:47:58, 20.06.2017 [Материал]

Провальна команда Самопомічі не може навідь собі допомогти. Сміття у Львові прибрати не можуть роками вже.
Оголошення на ЖЖ інфо: