Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2018 » Май » 8 » 15:05:58

Волонтери Фонду родини Розенблат відвідали 50 ветеранів Другої світової війни. ФОТО     Реклама  

08.05.2018, 15:05:58 3094 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Волонтери Фонду родини Розенблат відвідали 50 ветеранів Другої світової війни. ФОТО

8 травня, у  День пам′яті та примирення, волонтери Фонду родини Розенблат відвідали 50 учасників Другої світової війни, які живуть у Житомирі. Вони передали подарунки від Фонду та поспілкувалися зі старенькими.

«Люди, які понад 70 років тому, виборювали перемогу над нацизмом та звільняли українські міста та села заслуговують на пам’ять та повагу. Я низько вклоняюсь перед кожним з них та зичу міцного здоров’я та добробуту. На жаль, з кожним роком кількість ветеранів зменшується. Декого з тих, кого ми ще в минулому році вітали, цьогоріч вже немає в живих», - розповідає народний депутат Борислав Розенблат.

Традиційно волонтери  відвідали ветеранів Червоної армії та ветеранів УПА. Воїни Другої світової війни нині вже у поважному віці, усі вони скаржаться на здоров’я, але вдячні усім, хто про них турбується та навідується в гості.

«Щиро дякую за те, що пам’ятаєте. Дай Боже діждатися наступного року, бо здоров’я вже погане», - каже воїн УПА Степан Линишин.

«Я щиро вдячний Бориславу Соломоновичу за те, що він нас не забуває. Кожен рік і так, допомагає. Дякую йому і його родині», - каже ветеран Платон Карпенко.

Фонд родини Розенблат 4 роки поспіль відвідує ветеранів Другої світової. Крім того, Розенблати опікуються літніми житомирянами, які стоять на обліку в Житомирському міському територіальному центрі соціального обслуговування.


«Наприкінці минулого року ми передали для терцентру автомобіль, яким розвозять гарячі обіди для одиноких пенсіонерів, серед них є і ветерани. Також ми щотижня передаємо різну харчову продукцію, також для гарячих обідів. Ми намагаємось по максимуму допомагати тим, хто колись захищав українську землю, а сьогодні залишився зі старістю сам на сам. Інвалідні візки, ліки, юридична допомога  - допомагаємо, як  можемо», - наголосив Борислав Розенблат.








Тэги: Житомир, ветераны, Розенблат Борислав

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: